Trebuie sa am o parere?
Daca el e idolul noi generati inseamna ca eu nu fac parte din ea )... aaa numai am 14 ani sa ma dea pe spate asta e altceva
Apropo imi place avatarul tau . Asculti Eminem?
Prea copil, razgaiat, rasfatat. ragushit. n-am nimic cu el, dar,, e prea tampit! mai ales cand i-a zis selenei gomez sa-si dea jos pantofii sa fie amandoi la fel de inalti. LOSER
Eu am o parere buna. Si dupa parerea mea, el nu este idiotul noii generatsii, dar nu pot sa condamn pe` nimeni... fiecare` cu parerile` sale`
Am vazut ca tu ai scris IDOLUL noii generatsii doar ca eu am zis idiotul pentru` ca majoritatea baietilor asa zic [ si cateva fete ]
Mie imi place.Adica.nu stiu, altora. Dar mie imi este simpatic.. Nu's nebuna dar e okei tipul
Eu l-as face sa se chinuie ca un caine si i-as oferi o moarte lenta si dureroasa(nu ma antrebati cum am devenit asa de sadic)
Mie imi place ffff mult! Este suuuper, melodiile lui sunt frumoase si reusite. Tu ce parere ai?
E dragut dar e un idiot.Are voce buna dar ma enerveaza ca se crede cel mai tare.Am citit multe lucruri despre el...Cika el i-ar putea mate pe toti cei 3 jonass
anonim_4396 întreabă: