Ma mir ca n-ai primit raspuns... Cautam si eu materiale pe internet cu esee la romana si am gasit mai multe surse. Par bune eseele de pe liceunet, dar partea nasoala e ca trebuie sa platesti ca sa le vezi in intregime, ori sa fii contribuitor... :/ Am gasit in schimb tot pe TPU, intr-un alt raspuns, sursa https://www.scribd.com/......ac-Ed-Art. Pare ceva mai complet, dar si http://examendebacalaureat.blogspot.com/p/probe-scrise.html inca de cand luasem 5, 8 la simularea dintr-a 11-a. Mi-ar prinde bine cineva cu care sa fac schimb de idei, sugestii si esee, vrei sa ne ajutam reciproc pentru bac?
Buna! Sigur ca da! Din sem 2 am sa ma apuc de pregătire la romana in particular. Iar in decembrie dupa ce iau alocatia am sa platesc o luna pe liceunet sa vad care e treaba acolo. Daca imi fac cont o sa am posibilitatea sa descarc niste materiale si le-as putea arata unui profesor de la pregatire sa ii cer parerea. Eu anul trecut la simulare la romana am luat 7 iar pentru mine care iubesc romana mi se pare putin. Inca nu m-am apucat sa invat pentru bac la romana pentru ca desi sunt dezorientata din vina unui mos ce mi-a fost profesor 3 ani de zile si care nu a aratat cel mai mic interes pentru bacalaureat si pentru noi, am o lipsa mare de materie. Anul asta am primit o profesoara noua. Dar iti dai seama ca in clasa a 12-a ea trebuie sa respecte programa si nu are timp sa ne ajute cu lipsurile.
Btw si eu as avea nevoie de cineva in aceeasi situatie ca a mea. Sa ne comunicam lucrurile ce ni se par importante pentru bac, sa schimbam idei, sugestii, esee, e o super idee. Da-mi add si vorbim in privat.
Bună! Eu am folosit materialele de acolo pentru Bacalaureat. Limbajul este mult mai simplu decât în cărțile de comentarii și eseurile foarte bine structurate. Recomand!
Bună! Vreau sa învăț si eu De pe acest site.Îmi spui si mie te rog cat ai luat la Romana.Intreb pentru ca limbajul este mult mai usor.
Buna, vreau si eu sa-mi fac abonament dar am o intrebare, chiar ai acces la toate materialele necesare pentru bac? Si daca da, trebuiesc neaparat descarcate, nu le prezinta direct pe site? Intreb pentru ca acolo scrie 20 de descarcari pe luna. Si nu prea imi permit sa l platesc lunar... Mai am o curiozitate, abonamentul poate fi incheiat oricand? Sau trebuie neaparat tinut un an?
Buna! Ai acces la absolut toate materialele pe care vrei sa le accesezi, doar pentru a le descarca (in pc, telefon) ai o limita.