Nu cumparati! E teapa. Sunt bascheti luati din dragon si cusuta o eticheta pe care scrie All Star. o Tampenie. Eu stau si plang. Am sunat peste tot. Daca aveam factura, puteam face ceva dar asa nimic! Doamna nu exista, firma nici atat. Adresa este adresa OP de unde a fost trimis. E teapa
TEAPA! TEAPA! TEAPA! Pariez ca cei care au postat anonim sunt cei care se ocupa de site, toti cei care au zis ca site=ul e bun, sunt niste mincinosi ordinari. Azi mi-a venit perechea de la acea firma. SUNT GROAZNICI! Tenesi cumparati din bazar pe care a fost lipita o eticheta pe care scrie "ALL STAR". Sunt niste tampenii. Mai bine te duci si iti iei din magazin, nu da un milion degeaba pe niste facaturi. Oricum, daca nu-mi dau banii inapoi, o sa ma duc la Protectia Consumatorului. MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI! ( oricum, e un site romanesc, nu cred ca au ceva mai bun de oferit
. Si ah, da, anonimilor super extaziati si incantati de marfa, am vazut si eu Conversi originali la viata mea, asa ca mai bine vinde-ti-i in bazar, laolalta cu toate muierile ce aduc ţoale în sacoşe de rafie
!)
Am luat eu o pereche acum cateva luni. E pe bune, numai ca vine cam tarziu comanda.Can dupa 2-3 saptamani.
Dar pana la urma ti-ai primit banii inapoi?
anonim_4396 întreabă: