Nu cumparati! E teapa. Sunt bascheti luati din dragon si cusuta o eticheta pe care scrie All Star. o Tampenie. Eu stau si plang. Am sunat peste tot. Daca aveam factura, puteam face ceva dar asa nimic! Doamna nu exista, firma nici atat. Adresa este adresa OP de unde a fost trimis. E teapa
TEAPA! TEAPA! TEAPA! Pariez ca cei care au postat anonim sunt cei care se ocupa de site, toti cei care au zis ca site=ul e bun, sunt niste mincinosi ordinari. Azi mi-a venit perechea de la acea firma. SUNT GROAZNICI! Tenesi cumparati din bazar pe care a fost lipita o eticheta pe care scrie "ALL STAR". Sunt niste tampenii. Mai bine te duci si iti iei din magazin, nu da un milion degeaba pe niste facaturi. Oricum, daca nu-mi dau banii inapoi, o sa ma duc la Protectia Consumatorului. MINCIUNI, MINCIUNI, MINCIUNI! ( oricum, e un site romanesc, nu cred ca au ceva mai bun de oferit. Si ah, da, anonimilor super extaziati si incantati de marfa, am vazut si eu Conversi originali la viata mea, asa ca mai bine vinde-ti-i in bazar, laolalta cu toate muierile ce aduc ţoale în sacoşe de rafie!)
Am luat eu o pereche acum cateva luni. E pe bune, numai ca vine cam tarziu comanda.Can dupa 2-3 saptamani.
Dar pana la urma ti-ai primit banii inapoi?
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: