anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre tipii de genul cel mai cool din scoala, cei care au toate fetele la picioare? Am cunoscut un astfel de tip si isi trata "fanele" ca sa le zic asa ca pe o colectie de papusi. Eu nu ma numar printre ele laughing si sunt mandra de asta... Mi se par insensibili, sigur aveti si voi un astfel de tip in scoala, spuneti-mi despre el big grin

Răspuns Câştigător
| Ralluca25 a răspuns:

Ohoo sunt cu miile rolling on the floor) sunt penibili parerea mea laughing) doar pentru ca ei se cred draguti si cool nu inseamna ca pot trata fetele cum vor ei oh go on. Ar fi bine ca cineva sa lea de cu o tigaie in cap sa-si revina ca doar nu sunt ei raiul pe pamant laughing))). Sunt penibili, banali, insensibili si foarte fraieri. laughing))
Puuuuup!;*

4 răspunsuri:
| aproapenu a răspuns:

Ii urasc! Se cred mari si tare da` de fapt sunt niste penibili.Nu mereu vor gasi fete care sa le stea la picioarelaughing
Asa ca ai grija :*

| Ramoneluuu a răspuns:

Sunt foarte penibili, dar faza tare este ca ei mereu isi doresc fata care ii ignora. Cred ca pot avea orice fata vor, dar nu este asa oh go on. Pacat ca se plictisesc de o fata, care nu este "fana" si trec la alta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un tip rătăcit într-o mare de fete!
Pa, pa.

| MnIwant a răspuns:

Colla?laughing)rolling on the floor).e Colla nu? Pai mda.Sunt multi ca el.