anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ce parere aveti despre un baiat care toata ziua si aproape peste tot injura? adica spune numai pl...si vorbeste numai de asa ceva. o fii el cocalar dar cred ca are ceva mai grav.si are si 19 ani...ps:nu este rrom

Răspuns Câştigător
| loveyouforever a răspuns:

S-a invatat cu acest vocabular si el crede ca daca il foloseste chiar asa de des va deveni mai interesant si mai "cool", dar de fapt e invers...cred ca e si putin gaylaughingsincer...

funda?:X

6 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

E doar ceva mai cocalar decât restul cocalarilor. Tot cocalar borât rămâne. Asta înțelege el prin a fi cool și a ieși în evidență. Brb, mi s-a făcut brusc greață.

Baftă

| MâţaD a răspuns:

Acel baiat vrea sa atraga atentia celor din jur si sa se faca important...mai pe scurt vrea sa se dea important.Ce parere sa am?straight facedin pacate tot mai multi sunt asa, si nu mi se pare deloc ok.

| LikeARollingStone a răspuns:

Eu cred ca doar incearca sa fie cool.Crede-ma si eu am asemenea cunostinte.Dar o sa se opreasca atunci cand o sa-i suceasca mintile vreo domnisoara...big grin

| MihaiN1 a răspuns:

Baiatu e rupt de realitate, practic e terminat pe aici.

| cherrybomb a răspuns:

Pff sin in anturajul meu exista astfel de pesoane chiar si fete
daca asa s-au obisnuit nu ai ce sa le faci

| Bombaaa a răspuns:

thinking poate are niste probleme. nu stiu exact ce sa spun. nu il cunosc. dar incearca sa il ajuti. spune-i sh u : Numai injura ma laughing sau ceva de genu.