Eu pot sa iti spun despre gemeni cate ceva pentru ca prietenul meu este in zodia asta. gemenii- sunt ff comici, au sufletu bun si sunt corecti daar in acelasi timp sunt incapatanati si ambitiosi, isi schimba repede starea de spirit si nu sunt ff suparaciosi.
Cei din Berbec mi se par curajosi, tupeisti, dar dau si cu 'mucu`n fasole' in 2 secunde, cum e expresia aia.Renunta usor,cer pauze/amanari,pentru a se gandii mai bine la un lucru.
Capricornii sunt rabdatori,au ratiune,gandesc la obiect,au ambitie,stiu sa-si impuna punctul de vedere,au sport in fiecare munca pe care vor sa o faca,dar au si cateva defecte: se 'pierd' usor in fata unor obstacole,uneori pot fii foarte negativisti si pesimisti,si au un orgoliu greu de pus la pamant.
Gemenii au si ei calitatile lor: sunt agili,gandesc repede,sunt amuzanti,au un spirit adolescentin,au putere de convingere,simt nevoia de cunoastere,dar au si cateva defecte: sunt superficiali,uneori foarte imprastiati,dezordonati,neatenti,nervosi,dau o stare de agitatie,nu se concentreaza in profunzime, sunt manipulati usor si nici prea rabdatori nu sunt.
Astea sunt din punctul meu de vedere, acum depinde si de persoana si imprejurime. Numai bine!
Berbeci dupa parerea mea sunt simpatici, de treaba, sinceri (si numai cuvinte de lauda -->st berbec )
capricorni sunt amuzanti, ai ce sa discuti cu ei, dar sunt destul de autoritari
iar gemenii eu personal pe toti care i-am cunoscut m-au cam dezamagit ...adica sunt de treaba si pe la spate ...mda dupa cum si numele gemeni =cu doua fete:*
Djlsghtnquuw întreabă:
Mayyyyyy întreabă: