| Marry:X a întrebat:

Ce parere aveti voi despre scorul serbia-romania 5-0? cine credeti ca e de vina razvan sau jucatorii?happy Pa pa:*

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

Din pacate la noi la romani exista un obicei prost cand lucrurile de pe teren nu merg cum trebuie... de vina este antrenorul. Dar eu personal nu cred ca Lucescu l-a pus pe Mutu sa se distreze in nu stiu ce cluburi pana la ore tarzii in noapte ca sa nu mai vb de restul echipei. Se cred vedete dar evolutia de pe teren nu denota acest lucru. Aceasta e problema supera de ``vedetism``. Oricum eu cred ca nici Lucescu nu a facut cea mai buna alegere cand a selectionat jucatorii, eu spun ca jucatori ca si Cristea nu au ce sa caute la echipa nationala.

8 răspunsuri:
| daniDeeDee a răspuns:

Rusine!

| asko a răspuns:

Jucatorii
atitudinea lor
etc

leonardk
| leonardk a răspuns:

Sa fie oare vinovat Razvan pentru ca fotbalistii stau in carciuma pana la 3 dimineata? Sunt imbuibati de bani si isi bat joc de numele acestei tari.

| night_crawler a răspuns:

De vina sunt conducatorii(becali, borcea).care au pus presiune pe jucatori...baga-l ba pe ala ba pe ala...au fost facuti cu ou si cu otet in presa uniii jucatori...cum sa le mai stea mintea la fotbal?!?!?

| putzulica a răspuns:

Antrenorul e de vina si am inteles ca e scandal, acum la nationala nu sta bine treabasad!

| criss86 a răspuns:

Toata lumea e de vina in special "vedetele" nationalei...care la echipele de club dau totul pe teren iar la echipa nationala...pauza (am auzit ca atata timp cat va fi Razvan Lucescu antrenor la echipa "briliantu'" nu va mai fi convocat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai urat meci vazut vreodata... de vine 100% este marele Mutu si restul jucatorilor... Rusine Romaniei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pe tuturor ne'a uimit rezultatul meciului. Sunt microbisti care nu vad adevarata fata a lucrurilor, si dau vina pe atrenor, fiindca "nu'i invata pe jucatori ceea ce trebuie". Nu putem da vina nici pe antrenor, nici pe jucatori, ci si pe antrenor si pe jucatori. Antrenorul deoarece trebuie sa ia alti jucatori la nationala, sau macar ca in acel meci sa intre alti jucatori BUNI pe teren. Dar si jucatorii sunt de vina. Odata ce se vad pe teren si cand au toate camerele asupra lor, gata se cred mari vedete. Daca Lucescu nu i'ar baga in teren, ar face mare scandal suporterii. Daca ii baga si nu fac treaba buna in teren. Suporterii sunt iar nemultumiti. Cine suntem noi sa ii judecam atat de aspru? Ei insusi se pot judeca mult mai aspru decat noi. Sa fim seriosi! Au ajuns acolo unde sunt pentru ca acestia stiu sa joace fotbal. Credeti ca, daca ati fi fost pe teren, voi ati fi facut o treaba mai buna? Si jucatorii au vina lor pentru ca, in loc sa se odihneasca si sa se concentreze pe joc, acestia se "odihnesc" in cine stie ce cluburi. S'au vazut pe primul loc, si gata nimic nu mai conteaza. Si Lucescu are vina lui. Nu suntem noi de la FRF(Federatia Romana de Fotbal) sa ii judecam. Nici cei de la FRF nu au un drept prea mare de a ii judeca. Ei au jucat asa cum au putut, dar. Se putea si mult mai bine...

Pa-pa!