anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce porecle rautacioase stiti pentru numele georgiana? am o colega mai "prostanaca"pe care nimeni nu o suporta si vrem sa ii gasim o porecla asa mai maleficalaughing

Răspuns Câştigător
| cristianorudi7 a răspuns:

Jerci
georgi, iana, geo, ana, georgi
Geo, Georgy, Georgiutsa, Georgilis, Georginutsa, Ginna, Gia, Georgia ana, Jojo etc

funda plsssss

12 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Sa stii ca prin rautate nu rezolvi nimic, dar absolut nimic. Imi pare rau sa ti-o spun, dar dati dovada doar de o mare lipsa de maturitate.
Consideri ca aceasta colega, Georgiana, este multumita de situatia in care se afla? Nu credeti ca ati rani-o mai tare?
Gandeste-te de doua ori inainte de a face o fapta ca asta.

| croissant a răspuns:

Georgica

Gigi

Gigel

Ge

Georgilicios

Giorgi-Giorgi

Giutza
Jorjana, Jeorjiana, Georgica, Jorjasca rolling on the floor

| DiavolitzaZambesteLaAparat a răspuns:

Joiana(nume de vacaalaughing)

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Matusa chacky! sau cum se scrie!

| babyblue a răspuns:

Frumos din partea voastra...

| babyblue a răspuns:

Daca ea e ****** trebuie sa fiti si voiraised eyebrows.

| pufoshenia_7680 a răspuns:

Geogeolina f. u. t. u. l. i. n. a, jorlelina, Jorjasca laughinglaughing, Georgyca, Georgy, gia, georgienutza, georgetutza, Giuka, si daca stai sa te gandesti mai sunt mii si miilaughinglaughing

| Alexandra_1264 a răspuns:

Te simti mai bine atunci cand ea se simte prost? Ce satisfactie primesti?

| Aditzaaaa a răspuns:

Doamne sunt 100000 de porecle si toate ii se potrivesk asta e ffff clar!laughinglaughinglaughing kik: papausa chakylaughing)laughing) si vreau sa va spun ca voi care ati zis nu stiu ce legat ca"nu e bine" sau ceva e ca nu e adev. pun pariu ca si voi mai punetzi porecle la ajtia care sunt insuportabili/e

| cristyan003 a răspuns:

Nazista laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar m-as simti mai bine pentru ca si ea ne-a pus noua si mai si barfeste pe la toate colturile

| giaa2009 a răspuns:

Nu creed ca e bine cum procedati... daca ea e rea nu trebuie sa fiti si voi lasati-o sa vorbeasca cum vrea ea odata si odata o sai para rau:*