| mykyyy a întrebat:

ce pot face cu prietena mea sa treaca timpul mai repede... ceva creativ sa facem nu stiu ce obiecte sau alte lucruri creative va rog frumos cat mai multe raspunsuri...dau funda MULTUMESC ANTICIPAT

15 răspunsuri:
| LanaDelRayFan a răspuns:

Buna mykyyy! Puteti face un picnic,va plimbati prin parc, mergeti la plaja, o poti invita la tine acasa, desenati cu creta, mergeti impreuna prin mall(depinde de varsta si unde locuiesti) happy Sper sa va distrati! O zi buna tie si prietenei tale!

| mykyyy explică (pentru LanaDelRayFan):

Mersi la fel si tie:*

| LanaDelRayFan a răspuns (pentru mykyyy):

Multumesc! Chiar m-am distrat azi cu o fata pe nume Maria si trebuia sa vina si utilizatoarea Sorina11, dar a avut treaba sad

Nu sunt innebunita dupa fundite, dar cui ii acorzi funda?

o sa ma decid cui... dar ceva de confectionat sa ramanem cu o amintire ce putem face?

Pai...puteti sa va confectionati propriile bratari, lanturi, cercei etc. din hartie creponata(vedeti voi). Puteti sa va faceti poze si sa le puneti in rama. Sper ca te-am ajutat! Si daca mai ai nevoie de sfaturi, sunt la dispozitia tahappy

De unde esti? cati ani ai? un id?

Am 12/13 ani si sunt din Constanta.Id -ul meu e osman.indira big grin tu de unde esti?happy

Tot cta

Tare happyPe ce strada? Eu Al. Lapusneanu happy

| Soowhaat01 a răspuns:

Va plimbati pe alee, in parc. Invit-o la tine acasa, faceti desene impreuna, mergeti in oras, invit-o la cina impreuna cu familia ta.

Succes!

P.S. : Daca o iubesti de ce vrei sa treaca timpul mai repede?

| mykyyy explică (pentru Soowhaat01):

Pai amandoua de la un timp suntem foarte suparate, triste si vrem sa facem lucruri creative sa confectionam ceva dar nu stim ce...

| Soowhaat01 a răspuns (pentru mykyyy):

Aa...Pai, intreab-o ce are. Si poate veti rezolva problema.

Succes!

| mykyyy explică (pentru Soowhaat01):

Pai stiu ce are ca doar suntem cele mai bune prietene dar vrem sa treaca timpul mai repede fara sa ne gandim la ceea ce ne intristeaza....sa confectionam ceva cateva idei de activitati?

| Soowhaat01 a răspuns (pentru mykyyy):

Pai, intreab-o ce ii place sa faca, spune-i si ei ce iti place si tie, si vedeti.

Azi faceti ceea ce ii place ei, maine ceea ce iti place tie, si tot asa ca sa nu va certati.

Bafta!