| ana4745 a întrebat:

Buna. Ce pot face sa am forme?… Tot îmi vine sa ma compar cu o colega de a mea care are niște forme superbe și nu ma mai simt bine in pielea mea. Îngrășatul poate fi o soluție? Am incercat… și m-am îngrășat 2-3 kg intr-o luna.

Răspuns Câştigător
| AdioTPU a răspuns:

Sport, gimnastica, îmbrăcăminte adecvată care să-ți pună în valoare corpul. Totuși dacă nu poți obține asta prin cele enumerate mai sus atunci trebuie sa lucrezi la atuurile pe care le ai. Poate ai un par frumos sau o culoare a ochilor frumoasa. Scoate-le în evidență și nu te mai compara niciodată cu alții pentru că fiecare e unic in felul lui și fiecare are părți frumoase care-l definesc.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sport.

| aimullah123 a răspuns:

Buna!
E normal sa ne comparam cu altii. Facem asta toata viata.
Nu, ingasatul nu e o solutie. Adica trebuie sa pui ceva pe tine dar nu exagera.
Un fund frumos poti sa il faci la sala. Un antrenor iti poate recomanda niste exercitii care iti cresc fundul. Principalul cred ca ar fi genuflexiunile cu greutati. Dar despre sani nu stiu ce sa zic.

Imi place raspunsul lui TheFox care iti recomanda sa lucrezi la atuurile pe care le ai.
Cand vine vorba de par, noi barbatii, preferam de regula femeile cu par lung. Mie unu imi plac in mod special blondele. Nu stiu care ar fi explicatia. Eu daca vad o femeie slaba, blonda si cu ochi albastrii nu ma mai intereseaza formele. Ma mai intereseaza doar cine e ea ca om, ca si caracter, ca educatie, ca inteligenta etc.

| dullcat a răspuns:

Buna. Ingrasatul nu prea e o solutie, mai ales daca e fortat, cu alimente si mancaruri nesanatoase. Plus ca grasimea si kilogramele se pot pune fix in locurile pe care nu le doresti, si atunci cred ca te-ar supara si mai tare imaginea ta corporala.

Incearca sa-ti dai seama ce tip de silueta ai, fiindca in functie de aceasta, grasimea se depune diferit. La silueta para, de exemplu, se depune pe coapse si fund, la mar predominant in zona burtii si fundului, etc.

Comparatia este ok atat timp cat nu intrece limita sanatoasa.Ce inseamna asta? Ca ajungi sa te gandesti obsesiv la persoana aia, cum sa faci sa fii ca ea, iar asta iti va afecta negativ celelalte planuri, mai ales cand nu iti iese. In loc sa te intrebi cum poti face sa ai forme precum colega ta, e mai sanatos sa te intrebi ce o face atractiva daca scoti din ecuatie aspectul fizic? Iar raspunsul probabil e atitudinea, modul in care se imbraca sau se comporta, perspectiva asupra vietii, valori, principii, niveul de incredere in sine etc. Toate astea combinate cu aspectul fizic fac o persoana atragatore cu adevarat.Doar formele nu inseamna absolut nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Și cu ce te ajuta ca te compari cu alte persoane?
Cu absolut nimic.
Depinde și de gena pe care tu ai moștenit-o.
Prin sport poți ajunge sa ai aceste forme, dar nu esti mai wow doar pentru asta, mai bine sa ai creier de cât sa te mândrești cu formele.