Of, si eu sunt exact asa. Sunt in stare sa plang din orice. Uite cateva motive amuzante pentru care am plans: am vazut o poza cu un catel pe net, voiam sa fac o gluma cu knock-knock si cineva mi-a stricat-o, nu imi mergea pixul, am comandat mancare acasa si dupa ce a venit mi-am dat seama ca voiam pizza, am ramas fara baterie la telefon Acum rad de toate astea. Mi se pare foarte nostim.
Nu ai cum sa schimbi cine esti. Esti o persoana emotionala, si ce daca? Inseamna ca pui mult suflet si ca empatizezi mult. Nu e nimic in neregula cu tine pentru ca plangi. Asta esti tu, si asa te descarci tu. Incearca sa le explici prietenilor tai lucrul asta, ei incearca sa te ajute, dar nu stiu ca mai rau fac.
Nu totul se invarte in jurul tau, si tu ar trebui sa intelegi asta. Nu toata lumea iti vrea raul, de fapt, pe unii nici macar nu ii intereseaza. Aiurea sa te lasi afectata de asemenea persoane... Pe langa asta, revizuieste-ti punctele forte, gandeste-te ce stii tu, si nu stiu altii, asa poate iti ridici stima de sine, si capeti mai multa incredere in tine.