| morena238 a întrebat:

Buna ce pot sa fac daca baiatul pe care il iubesc in secret visez ca ma saruta va rog ajutati-ma fundita ca sunt nebuna dupa el!

Răspuns Câştigător
| heartslow a răspuns:

Cel mai bine e sa-i spui ce sentimente ai fata de el, (dar trebuie sa-ti faci mult curaj si banuiesc ca o sa se gandeasca la tine si o sa vrea sa fie impreuna cu tinewinking, asa e cel mai bine, pentru ca daca-l iubesti in secret nu rezolvi nimic; mult succes happy funda?tongue

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce pot să-ți spun... ești îndrăgostită de un băiat ale cărui sentimente nu le cunoști!
Pa, pa.

| Deyux_5665 a răspuns:

Incearca sa te interesezi de el.Sa vezi daca are pe cineva si daca tine la ea! Iar apoi incearca sa discuti cu el.De la lucruri marunte se poate ajunge la o relatie serioasa!

| jasmine11 a răspuns:

Nu poti face nimic dar incat visezi asta inseamna ca o sa se intample. nu iti dau sperante dar mi-e asa mi s-a intamplat dar asculta...nu fii disperata dupa el ca nu faci bine ca asa o sa isi bata joc de tine...ar zice asa"uite ma tot ce fac asta ma iarta si pot sa o joc pe degete cum vreau" ascultama ce zic ca stiu bine baftabig grin

Întrebări similare