| ankutzik1475 a întrebat:

ce pot sa fac impotriva timiditatii? sfaturi? cele mai bune sfaturi fundita :*

Răspuns Câştigător
| Essence a răspuns:

Nu prea exista remedii care sa combata timiditatea.
iti impui singura ca nu patesti nimic daca incepi sa te eliberezi de aceasta timiditate. incearca sa intri tu in vorba cu persoanele, nu patesti nimic, fii uneori mai tupeista.
SUCCES!
paa.

2 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Depinde ce varsta ai, dar timiditatea trece de la sine pe parcurs ce cresti, te dezvolti si treci prin tot felul de intamplari.Nu e nimic rau si face parte din tine si modul tau de a fi.

| Iubiticatahh a răspuns:

Uff.greu de zis, si eu am fost mai timida cand eram mica dar din ce am crescut a inceput sa ma mai "dezghietz"laughing Daca esti constienta de faptul ca esti frumoasa, inteligenta, arati bine ar trebui sa profiti de lucrurile astea si sa le folosesti in favoarea ta! incearca sa iti intrebare de ex prietenii care sunt lucrurile care ii "calca pe nervi" la tinelaughing si sa incerci sa le corectezi! baietilor le plac fetele sigure pe ele, trebuie sa te simti bine in pielea ta si sa dai la o parte timiditatea! gandeste'te, la ce te ajuta? la nimic, din contra, din cauza ei poti sa pierzi ocazii pe care le poti regreta. asa ca.fruntea sus si cu tupeu! pwpp!:*:*:*