| Phantasmagoria a întrebat:

Ce pot sa fac sa nu imi mai fie foame seara? laughing Acum e vara si stau pana tarziu, pana pe la 1-2.si mi se face foame, nici vorba sa nu mai mananc dupa 6, cum ar trebui la o cura de slabire. Si nu, nu pot sa ma culc mai repede.

3 răspunsuri:
| BubblesStres a răspuns:

Pai in primul rand daca vrei sa slabesti si incerci sa nu mai mananci dupa ora 6 e incorect! Corect ar fi sa nu mai mananci cu 4 ore inainte de a dormi, deci in cazul tau poti sa mananci si la 9-10(numai daca crezi ca se ard unele calorii in timpul pe care il petreci de la 10 la 2 ). In caz ca stai numai la laptop. ar trebui ca ultima masa sa o iei la 8 seara si sa incerci sa mananci ceva ce chiar tine de foame. In caz ca ti se face foame: bei niste apa laughing(chiar merge big grin ). Succes!

| alexandra_7131 a răspuns:

Ia'ti un iaurt sau o cana de lapte, ceva mai usor. iti va trece pe urma. ps: incearca sa te culci mai devreme, iti va fi mai usor sa invingi pofta de mancare laughing.

| Densis a răspuns:

Si eu am aceias problema ca tine! Mananc fructe! Nu ingrasa. Daca n-ai fructe bea 2 pahare cu apa! Cand ti-e foame : apa! Te umfli in burta si-ti da senzatia ca esti plina. ca ai mancatlaughing.