Deci, le luam pe rand : 1. Au vorbit despre tine. Nu te entuziasma, nu se stie ce au vorbit.Cum fetele vorbesc de mii de baieti e posibil ca si baietii sa vorbeasca despre fete. 2. A zis ca ii place de o fata din clasa lui. * Tradus * Ii place de o fata din clasa lui. 3. O colega ti-a spus ca ei se plac reciproc. Poate pentru ca stie ca il placi a facut asta sa iti faca in ciuda, poate nu e adevarat. Dar poate colega asta este fata de care iti vorbea prietena ta. Oricum, e vara. Du-te si trage un flirt cu cineva .
Nu crede pe nimeni,bazeazate pe tine,abordeazal si afla singura ce simte,grabestete inainte ca acea fata din blocul tau sa ti-l fure,vorbeste cu el si invita-l undeva,vorbeste deschis cu el, repede cat mai ai drum liber, succes. As aprecia daca mi.ai spune cum a fost, trimite-mi un mesaj.Noroc
Simplu! intreba-l tu daca te plc! Nu mai asculta pe toata lumea! Fa-ti curaj si intreaba-l!
Wow ai o situatie extrem de incurcata.Eu te sfatuiesc sa nu crezi in aceste persoane.Tu trebuie sa vorbesti cu el personal.La mine a fost aceeasi situatie:toti imi spuneau ca nu ma iubeste si pana la urma am fost cu el, si chiar ma iubea.Tu trebuie sal intrebi daca te iubeste si sa comunici cu el.Nui asculta pe alti si nu pune tot la inima. Daca mai ai nevoie de sfaturi cum sai vorbesti da-mi un mesaj.Succes!
Draga poti sa crezi ce dorest pina nai sa incerci sa vorbesti cu el sa afli ce parere are despre tine nici u stii poate sunteti o pereche potrivita e si incearca.
O situatie cam complicata, da eu dupa parerea mea daca te-ar fi placut probabil ca ti-ar fi distras atentia cumva...da nu trebuie sa te increzi neaparat in aceea fata, ca poate te si minte... funda?
Daca tie iti place de el ar bine sa stai de vb cu el. parerea mea si ai sa aflii ce si cum.
1.nu stie nimeni ca mie imi place de el nici macar cea mai buna prietena a mea
2.scuzati-ma dar ce ati vrea sa ii spun?
baiete iti place de mine?
asta sa ii spun?
nu am mai vorbit niciodata cu el
puneti-va in locul meu
mi-e rusite si mie
Penaaaa1 întreabă: