Cel mai bine e sa stii ca aia e dusmanul tau acum si nu-i pasa de tine. In momentul de fata fiecare isi cauta interesul de aia nu e bine sa ai multi amici/e fiindca intr-o buna zi te trezesti ca te-au tradat.
Fii o prietenă adevărată, în ciuda faptului că prietena ta e o mare nesimţită, şi lasă-i în pace, încearcă să nu te bagi între ei.
Daca esti prietena adevarata ii lasi in pace si daca doamne fereste se despart poti intra pe fir dar dupa cateva zile
Itreabo la direct daca il iubeste sau nu, daca e doar o simpatie poti sa inti in relatie, daca ea stia a iti place de el inainte de a incepe relatia cu el, atunci nu e prietena adevarata! daca il iubeti si daca crezi ca si el te place atunci incearca sa ii faci niste semne....nu e corect ce a facut ea! de ce tu trebuie sa fii o prietena buna daca ea nu fost cu tine buna si tia furat iubtul? succes sper ca sa ai o relatie de a si o prietene mai cu pic de obraz!
Am trecut si eu printr-o situatie similara si cand am vazut ca sunt impreuna, desi prietena mea stia ca-mi place de el spunea ca ea il iubeste nespus de mult si chestii...asa ca am incercat sa renunt la el punand prietenia in fata iubirii. si pana la urma s-a dovedid ca tipa carei eu ii spuneam prietena nici macar nu-i placea de el si a facut chestia aia numai ca sa ma faca pe mine geloasa si sa ne impiedice sa fim impreuna.
Sfatul meu e sa nu renunti si sa ai o discutie buna cu prietena, sa vezi ce se intampla. Sau poti sa-i spui in fata "Fara nici o suparare, dar si mie imi place de el si, daca se dovedeste ca el ma place mai mult pe mine decat pe tine, ti-l fur." Bafta!