Pai ai putea sa ii faci un panou mai mic cu multe poze cu voi 2 ..sau poți pune acele poze într-un album Funda?
Poti sa-i iei ceva util ce isi doreste el, poate s-a scapat sa zica asta , o minge de fotbal daca ii place sportul sau un tricou personalizat cu voi, succes
O carte pe care si-o doreste mult, de exemplu. Ii poti scrie si o dedicatie si e un acdou foarte frumos, pe care il va pastra toata viata atat in casa cat si in suflet (dupa ce o citeste)
Poti sa-i cumperi un lant cu un pandantiv inimioara care se rupe in doua O jumatate va fi la el si cealalta la tine. Sau poti face o carticita cu citate luate de pe net sau facute de tine sau sa cosi "te iubesc" pe o coala de hartie mai groasa si sa o pui in rama. Sau sa iei o cutie in care sa pui biletele cu motive pentru care il iubesti. Poti sa scoti la imprimanta poze cu voi doi si sa faci tu un album Incearca sa faci tu lucrurile nu sa le cumperi. E mult mai dragut sa primesti un cadou facut de cineva drag.
Ar fi mai interesant sa-l impresionezi cu un fel de "joculet". am mai auzit asta pe undeva dar nu mai stiu unde exact . Sa-i pui mai multe biletele ascunse in diferite locuri pe care sa-i scrii cate ceva frumos si la sfarsitul fiecarui bilet un indiciu sa stie unde se afla urmatorul si etc.
Cadoul de final gaseste-l tu. Ceva ce va reprezinta relatia
Sper ca te-am ajutat. Pa'pa!