| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Ce sa ii iau tatalui mei de ziua lui?[azi] Implineste 42 de ani si mai am timp la dispozitie cam 1 ora big grin...
Asa ca vreau cat mai multe idei plss [-o

8 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Trebuia sa ne spui cam care este bugetul.
Mie mi-ar place sa primesc un Cooper, nici nu e foarte scump fata de un BMW.

| baru a răspuns:

La multi ani tatalui tau Sa fie fericit sa sanatate, Poti s-ai cumperi o geanta dar nu de cumparaturi un lantisor de aur nu gros unul de bun simt adica la 3-4 grame Un costum de haine Nu stiu, cam asa ceva Nu stiu de cati bani dispui / Dar ----La multi ani Pa

| Firefly a răspuns:

Un ceas, un portofel de piele, un stilou frumos si elegant, un parfum, o cravata, etc.

| Elena1234456 a răspuns:

La ora asta tot ce ii poti oferi este o sticla de coniac happy.

| Libelle a răspuns:

Ii faci un desen si o felicitare si ii scrii~~ Te iubesc mult tati! Esti cel mai bun tatic din lume!~~happy eu m-as bucura sa primesc asa ceva de la fata mea

| Kitty a răspuns:

Crezi ca este intr-adevar necesar sa ii cumperi ceva? banuiesc ca tot din banii lui.

| Robert5678 a răspuns:

Pai, ceva elegant, cum ar fi o cravata, sau un vin vechi si scump, sau ma rog, dupa cum il cunosti tu pe tatal tau, ce i-ar placea.Stii,astea nu prea sunt genul de intrebari pe care sa le postezi, nu se stie nici personalitatea omului caruia ii faci cadoul, nici bugetul pe care il ai la dispozitie.In fine, la multi ani Tatalui Tau si tot ce este mai bun.Multi inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un tablou sau ce doreste el mai mult.