| andreea127282 a întrebat:

Buna,ce sa mai vorbesc cu oamenii? Când vorbește cineva cu mine tot îmi pun întrebarea asta in cap "ce sa ii răspund?"
Și cu iubitul meu pe apel, doar el vorbește si eu doar confirm și îmi spun părerea scurt, la fel punandu-mi întrebarea "Ce sa ii rapsund"Ce sa ii zic?"daca nu ii bine ce zic"? ...va rog ajutati-ma.

3 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Spune-i ce ai pe suflet spune-i ce ai pe inima și ce consideri ca au putea avea de discutat cu el căci o relație sănătoasă și Adevărată este și cu bune și cu rele este important la orice certă orice supărată sa nu va despărțit sa nu va răniți sa nu urăți sa nu va purtați chin și ură si vorbele dureroase fără să-ți dai seama poți răni omul dintr-un singur cuvânt spus la prostie fără sa vrei poți răni o inimă cu un cuvânt cât n-ar face atâta durere un glonț căci glonțul trece ai lasă urmă dar cuvântul rămâne sufletul se pătează și inima o rânești înțelegețiva ca doar voi știți cum sa comunicați nimeni nu trebuie sa știe certuriile voastre și cum sunteți voi doi Absolut nimeni voi doi trebuie sa fiți precum apa săte saturi când bei și sa vezi ce bei așa trebuie să fiți voi doi nimeni nu trebuie sa știe despre voi doi cum sunteți voi doi la o ceartă la un necaz la o supărare dinasta cum îi spune mai o certă grea mai o certă ușoară se întâmplă asta e relația nu doar miere și salcâm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subiecte comune.

| dullcat a răspuns:

Mai, in viata reala nu e ca la scoala...Cum adica sa nu fie bine ce ii zici? O vei lua razna daca stai sa te gandesti asa dupa orice replica.Tu pare ca mai mult transpiri incercand sa gasesti raspuns decat ascultand ce are omul de zis.Nu e deloc sanatos nici pentru psihic nici pentru relatiile interumane.