Paai, de obicei din leucemie se moare
In jur de 5 ani am auzit ca poti trai dupa ce se depisteaza boala. Probabil da, daca nu raspunzi la tratament mori.
Sper ca nu tu esti cea bolnava
O prietena de-a mea a avut atunci cand avea 10 ani dar s-a vindecat dar in fiecare luna parca facea cateva injectii unii pot muri dar daca ai un doctor bun nu
Da, Roscavitza, asa este. dar nu am inteles un lucru. Cei 2 s-au casatorit pr la jumatatea primaverii (Pentru ca Cometa ...nu stiu cum aparea la inceputul primaverii) dar el a zzis ca au avut o vara minunata deci, ea a trait cam 3 ani dupa ce nu a mai raspuns la tratament Nu?
Depinde de stadiu in care este boala, o fata de la mine a facut tratament in italia si i-a treqt, cared ca a fost depistata la timp dar iarasi un baiat de la mine a murit, a fost prea tarziu depistata, oriqm depinde si de medici, daca le bagi bani in buzunare te trateaza daca nu te lasa sa mori cu zile,, asta este tara noastra fratilor
Soacra mea a avut leucemie si ii dadusera doar 3 luni de viata. dar cu un doctor bun si ajutorul lui d-zeu s-a vindecat.au trecut de atunci 4 ani iar ea este foarte bine acum. oricum ideea e ca daca ai un medic bun si mai esti si credincioasa poti trece peste.