| Unique a întrebat:

Ce spuneti de blogul meu? Am mai lucrat azi la el foarte mult, ce parerea aveti? Credeti ca o sa fie mai bine pentru bietele animale? Priviti blogul va rog si daca putei votati si sondajele.Va multumesc mult de tot uitati blogul aici! http://sufletdeanimal.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
| darkeyes a răspuns:

Foarte frumoswinking
Dar unele imagini sunt pur si simplu socantestraight facemi-au dat si lacrimile...acum cateva saptamani am vazut un filmulet pe youtube cu niste caini torturati si nu numai cainii ci toate animalelewinkingInseamna sa nu ai suflet sa faci asa ceva.La noi in Romania aceste fapte se pedepsesc doar printr-o amendastraight face in alte tari cum ar fi America, Londra ii baga la puscariewinking
Eo ma gandeam sa organizez un fel de campanie dinasta impotriva torturarii animalelor dar marog mai incolo... Oricum chiar daca aici nu sunt pedepsiti acei nenorociti(nu pot sa le spun oameni), sigur vor fi pedepsiti acolo Sus de Dumnezeu.pentru ca El vede tot... sad
BYE:*!

11 răspunsuri:
| 4LeafCloves a răspuns:

Frumos blog. Dacă o să le fie mai bine animalelor, nu știu.
Însă ce spui tu de câinii care mușcă din senin? Treceam pur și simplu pe stradă, nici nu mă gândeam la nimic și mă trezesc că mă apucă de picior. Norocul meu că nu a apucat să mă muște.

| Silvia a răspuns:

Ok.Am înţeles, îţi plac mult animalele, în special câinii. Dar crezi că îi ajuţi cu ceva dacă le faci blog? Sau chiar crezi că oamenii nu vor mai chinui animalele pentru că ţi-au citit ţie blogul? Ştii bine că nu e aşa.
Şi mi se pare şi că spui multe prosti din cauza iubirii tale pentru câini.Ai zis că ai renunţa la mama ta pentru un câine şi acum am citit pe blog că ai scris ''că câinii''[cum ai mai zis tu...] sunt mai inteligenţi decât tine [adică mine, adică oamenii] şi că chiar dacă nu vorbesc, simt. Ce simt? Simt că vreau să mă muşte şi ei sunt atât de drăguţi încât îmi îndeplinesc dorinţa? Câinii nu sunt nişte animale atât de minunate precum crezi tuwinking.

| andreiyo50 a răspuns:

Imi place. Bravo!

| Aηηy a răspuns:

Foarte interesant! Bravo! Mi-e mila de aceste animale sad dar daca nici oamenii nu le fac nimic niic ele nu ii vor lua in seama, in special cainii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.aschiutta.com Un blog unde ai ce discuta

| Pho3nix a răspuns:

Super tare blogul.
Ar fi bine sa se faca ceva impotriva celor care tortureaza animalele.
Eu i-as baga in puscarie si le-as face acelasi tratament pe care il fac ei pe animale.

| TheMihutz a răspuns:

Interesant.

| mrrry a răspuns:

Este ff interesanttongue sper sa ajute:X
Pups:*

| mely_9841 a răspuns:

Foarte dragut blogul tau...si eu iubesc foarte mult animalele mai ales cainii si pisicile...imi doresc si eu un animal de casa dar nu ma prea lasa ai mei.si nici eu nu pot sa vad cum sunt animalel chinuite.imi vine sai rup pe toti cei care i chinuieschappy

| 4LeafCloves a răspuns:

Ce e stupid și nefolositor în răspunsul meu? Eu ți-am răspuns la întrebare și am vrut să văd părerea ta în legătură cu cei care mușcă.
Nu am spus că nu îmi plac câinii sau ca îi urăsc pentru fapta asta.
Nu înțeleg.

| darkeyes a răspuns:

Ms pentru fundita:*!