Visele sunt un subiect dificil. in general si foarte simplist vorbind un vis nu inseamna nimic, dar daca se repeta de mai mult de 3 ori trebuie sa-l iei in seama.
Visele iti pot dezvalui multe lucruri despre tine ca persoana si despre dorintele tale, depinde doar de tine daca se indeplinesc sau nu.
Da, visele se implinesc, dar trebuie sa crezi cu tarie in ele. Odata am visat ca ma voi imprietenii cu un baiat de care doar auzisem si se spuneau lucruri frumoase despre el, iar peste cateva luni l`am cunoscut pe acel baiat si acum e ca si fratele meu mai mare :X.
Superstitii :-s am numarul unu (ziua in care m`am nascut ) imi poarta noroc :X
Am vizat des lucruri care ulterior le-am si trait. Cred ca sunt un fel de premonitii in subconstient.
Mie de ceva timp mi se intampla un lucru foartee ciudat.eu seara visez ceva si dupa 2 zile, 3 se intampla.stiu ca pare de necrezut.
Mie mi se intampla mereu sa visez noapte.si a doua zii sa mi se intample ce am visat
Eu cred ca visele sunt oglinda faptelor pe care nu le putem face in viata reala, le dorim, dar nu putem sa le implinim, iar subconsientul nostru le lucreaza in vis. altii spun ca sunt anumite mesaje cu o anumita simbolistica. uite aici cateva din ele:
daca te inalti pe o cladire, sau zbori- ai o reusita
padure- tot reusita
alb- reusita, viitor stralucit (viitor apropiat)
pasare- cadou
poney, cal- inger pazitor
aur-cineva te ocroteste
moare cineva in visul tau- in acest caz este o expresie care zice asa: i-a murit moartea, adica putea sa fac un accident, dar a fost oarecum salvat
leagan- sem bun, prosperitate
verde(campie, cer!, animale, persoane!)- tot semn bun
daca visezi pe cineva cu parul mai lung-acea persoana are probleme in familie, sau in afarceri
daca visezi ca iti tunzi parul- necaz
daca te visezi cu alta culoare a parului decat cea inititala- paguba
daca visezi ca nasti- nenorocire, paguba, rau din astea...
daca visezi ca nasti fara- e mai rau
daca visezi ca nasti baiat- situatie rea cu o solutie care nu vine din prima, dar vine.
si mai sunt. dar nu mi le aduc aminte pe toate...
XoXo!
Singura superstitie pe care o am este aceea legata de ziua de marti: ziua mea norocoasa. Am visat de multe ori lucruri care mi s-au implinit. Odata am visat ca voi avea un caine rasa Collie pe care il voi numi Karina(am visat cainele). Peste cateva luni am uitat visul si nici nu i-am dat importanta cand l-am visat. Dar peste un an si ceva tatal meu mi-a adus un caine de pe strada care era rasa Collie si mama mi-a spus sa-i spun Karina. Peste cateva zile mi-am dat seama cu stupoare ca ceea ce s-a intamplat e exact asa ca in visul meu.
Eu stiu ca visele sunt trimise de subconstient... nimic deosebit... dar poate ca tu esti stresat de un lucru, care nu iti da pace nici in somn, iar subconstientul tau ii atribuie niste insusiri
Depinde de vise si ca sa ne luam dupa careta viselor e un... nu cred in asa ceva ca de la un vis pana la realitate este o distanta de la cer pana la pamat..toti visam si cate o data nu vrei sa te mai trezesti din somn si cand te trezesti iti pare atata de rau cum nu tiar parea rau ca te-ai despartit de o persoana draga
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: