Buna!
Pai eu primesc cate 2 lei pe zi si alocatia.Pana mi-am facut buletin, am avut doar 2 lei pe zi.Dar depinde si de parinti...in clasa mea sunt copii care nu primesc niciun ban si altii care primesc cate 5 lei.
Pai, in vacanta mai era cum mai era, ca mai ieseai cu prietenii sau alte chestii de genul asta, dar acum ca e scoala, nu e nevoie de foarte mult. Cel putin in cazul meu. In majoritatea timpului, nu mananc la scoala si pana acum, mi-au dat 5-10 lei pe zi, pentru bilet si daca mai aveam nevoie de ceva. Dar nu le cer intotdeauna. Nici n-as avea pe ce sa-i cheltuiesc.
Pai nu stiu. eu zic ca 5 lei pe zi ar fi de ajuns [pentru scoala] si pentru iesiri logic ca mai mult. si de la 14 ani cand iti faci buletinu` parca te poti angaja la pliante din astea;-? adica sa pui hartii pe masini
Fiecare familie are situatii complet diferite, unii sunt mai bogati, altii mai saraci, unii au un loc de munca bine platit, unii au un loc de munca mai putin bine platit, altii n-au nici loc de munca, unii isi iubesc copii mai mult, altii mai putin. Fiecare familie este diferita, parintii tai iti dau suma pe care si-o permit sa ti-o dea, pentru ca mai au si ei nevoie pentru bani ca sa ai tu caldura la iarna, sau sa te poti uita la televizor sau ca sa navighezi pe internet, nu te certa cu parintii tai ca nu iti dau suficienti bani, fiecare parinte iti da cat isi permite, cum ziceam, nu te certa cu parintii tai pentru asta, bucura-te ca ei sunt in viata, ia punete in locul a mii sau milioane de copii pe lumea asta care nu au parinti, spune-le cat de mult ii iubesti cat timp o mai poti face
Depinde. Mie imi dau cand le cer si le zic pentru ce am nevoie, daca nu, nu imi dau. Poti face bani prin baby-sitting, sa plimbi cainele ( locuiesc in alta tara si nu stiu daca in rom se practica acest obicei ) sau sa iti ajuti vecinii. Bafta.
Mie imi da 3-4 lei pe zi, pentru ca e mai mult nu ai nevoie, iti iei o doza de cola/fanta/sprite 2lei + sa zicem un lays 1, 5lei sau un corn 1 leu
daca vrei sa iti dea mai mult pune pna pe e carte sa vada ca ai ezultaate de 9 si 10 si dpa ii ici mama/tata da-mi si mie 5-6-7-8-9 lei ca am invatat la scoala bine
ezi daca merge
Pai daca ai 13 ani ar fi bine sa iti dea. maxim 15 lei eu primesc 10 lei deci... Funda?
15 lei? La 13 ani o sumă aşa de mare? 5 lei ajunge la un copil de 13 ani pentru la şcoală sau să fie cheltuiţi în alte părţi.
5 lei eu zic ca ajung ca pe luna primesti daca calculezi dupa cum zic eu 125 de lei
razadeluna întreabă: