| croissant a întrebat:

Ce va face sa va simtiti mai motivati?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,reusitele celorlalti.Cand vad o persoana care a avut si are in continuare succes in viata, acest lucru ma motiveaza sa lupt pentru ceea ce imi doresc, indiferent care este... pretul, ca sa ii spun asa.Pa-pa!happy

2 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, starea aceea când totul e frumos iar eu sunt bine dispus, mereu mă motivez iar caracterul meu este unul uşor de înţeles. Uneori sunt o persoană inextricabilă care nimeni nu înţelege ce spun aşa este stilul meu, contează să fi modest şi simţul umorului să fie permanent.
O seară minunată!

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Adevarata motivatie vine din interiorul meu, mai exact din mintea mea (totul tine de ce gandesti si cum gandesti).
Grav ar fi ca acea motivatie, acea voce/vorba ce ti se repeat la nesfarsit in subconstientul tau "nu dispera, merita sa apuci sa vezi si ziua de maine"...sau in fine ceva de genu, sa isi aibe provenienta dintr-un lucru/fenomen ce sti ca nu-l poti controla.Deoarece in momentul in care aceasta motivatie va disparea din viata ta, in cazul in care s-ar putea intampla, atunci vei sti ca nu ai mai ramas cu absolut nimic.Tocmai de aceea este important ca fericirea ta sa nu se bazeze pe ceva ce sti ca nu ai cum controla (spre exemplu:persoane din viata ta ori pur si simplu lucruri trecatoare). Important este ca acea motivatie sa vina din partea ta (din interiorul tau. ..sa fi in stare sa te motivezi singur), deoarece in viata ta tu esti centrul propriului tau univers (a proprilor tale trairi) si sti foarte bine ca nu-ti vei putea dezamagi niciodata propria-ti persoana cel putin nu intentionat.
Nu-ti lasa niciodata fericirea in baza altora caci la un moment dat vei fi dezamagit la sigur iar in viata dezamagirea incontinuu aduce odata cu ea si auto-distrugerea (forma severa de depresie).