| RrreeallTtiiMee a întrebat:

Ce vede un baiat la o fata?

Răspuns Câştigător
| alish a răspuns:

Ce intrebare bunawinking l-am intrebat si eu pe fostul meu iubit sh mi-a zis ca el intai se uita la fundul unei fetelaughing apoi la sanilaughing apoi la talie, fatalaughing iar apoi la personailtatelaughing majoritatea asa sunt, insa sunt unii mai educati, poate mai ``de moda -veche`` care se uita intai la personalitate apoi la aspect.Altii se uita la cati bani au parintii tai, cum esti imbracata sau din ce clasa sociala estiwinking. Altii se uita la ce prietene ai ca sa poate, dupa ce o termina cu tine, sa se duca la ele...Sincer,dar ff sincer, orice baiat, cat de educat ar fi el... tot se va uita un pic si la aspect, la cat de mare e fundul tau sau saniilaughing etc. Deci sa nu te mire acest lucrubig grin sper ca te-am ajutat:*

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Parca ar fi fata aia vreun specimen scos dintr-un laborator elvetian

O vede pe ea cu totul.ca doar nu e orb.

| ZEU93 a răspuns:

Tot,aspect comportament si gandire (daca este). big grin

| Rustin a răspuns:

Tatzele

| XoXzY_6216 a răspuns:

Pai in primul rand aspectu fizic.daca e frumoasa, daca se ingrijeste, daca e aranjata. daca se imbraca curat [si tot ce tine de igiena personala].
Un comportamentadecvat sexului feminin adica sa fata sa fie feminina sa stie sa se poarte...
Personalitatea. Daca are o personalitate potrivita fetei si varstei...
Cunostintele generale si inteligenta.
Sa nu vorbeasca vulgar fata sau sa se comporte ca in jungla.
Sper ca te'am putut ajuta.
fundita?:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar asa! de ce nu se uita mai la baieti?!?! rolling on the floor
Un baiat vede inteligenta trasa prin sita de matase, tavalita prin petalele de trandafiri, forme, rotunjimi, curbe, sant si semnul STOP
Vede capsula ce-i va purta copilul timp de 9 luni, soricioaica ce cauta cascaval la portofel, jumatatea cu pareri(dar niciodata aceleasi cu ale tale) adica isi vede moartea.

Întrebări similare