| Alfredo5632 a întrebat:

Bună! Ce vorbe grele i-ai putea spune unei persoane scunde si mai "colorate", adică dacă se ia de tine (prin vorbe) sa nu recurgi la bătaie?
Sunt in pana de idei, le-am consumat pe toate.
Sau niște porecle deochiate!

1 răspuns:
| 1997onur a răspuns:

Tăcerea este cel mai bun răspuns și puternic răspuns chiar dacă ai dreptate lasă de la tine nu-și are rostul sa demonstrezi ca ai dreptate nimănui pentru ca tot tu vei cade vinovat orice ai face și orice ai spune așa mai Bine îți vezi de treba ta fă-te ca nu vezi chiar de vezi adevarul fă-te ca nu auzi chiar de auzi adevarul fă-te ca nu sti nimic lăsai pe cei ce se cred ca știu totul pe mâna lui Dumnezeu nu-ti face inima neagră nici sufletul nu-ti distruge rămâi cine ești cu adevărat rămâi cine ești tu cu adevărat așa cum ești tu cu bune si rele cu defectele tale și nebunile tale ca ești copilăros ca ești handicapată ca ești nebun ca ești nu știu orice ai fi tu oricine ai fi tu rămâne cine ești tu cu adevărat așa cum ești tu există un Dumnezeu și el este de ajuns pentru tot lasă pe mâna lui absolut totul pentru ca el nu doarme niciodată și cine te judeca pe ne drept si te vorbește pe la spate Dumnezeu îi vede îi aude lăsai sa creadă ca ei sunt aia maturi și inteligenți și descurcăreți tăcerea este singurul răspuns adevărat

No Shaorma cu usturoi no life