| scriitoareanonima a întrebat:

Cea mai buna prietena a mea are o pagina o retea de socializare unde posteaza, impreuna cu o prietena, barfe despre viata personala a celor din jur fara sa le dea numele si isi bate oarecum joc. Eu as vrea sa stiu daca poate fi banata pentru asta si daca credeti ca ar fi o idee buna sa o conving sa schimbe ce posteaza. Voi ati citi asa ceva? sau ar trebui sa o conving sa scrie despre viata ei, precum un blog? de exemplu, ati citi asta: "Astazi am aflat ca vizitele la dentist sunt chiar mai intunecate decat credeam. Sau doar doctorita mea lucrezea la lumina lumanarii?" E URGENT

Răspuns Câştigător
| TheManero a răspuns:

Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru ceilalti si nu o lasa sa isi bata joc de ceilalti ar putea fi oameni pe care i iubesti asa ca ar fi mai bine sa o opresti.

fundita?

2 răspunsuri:
| KiDaAnDrEeA a răspuns:

Pai ai putea sa o intrebi daca ei i-ar placea ca cineva sa posteze lucrurile intime si personale despre viata ei. nu ar trebui sa mai faca treaba asta

| oOoBrBoOo a răspuns:

Laso sa faca ce vrea e viata ei daca nu isi bte joc de tine este bine asta e daca ia nu are minte si nu stie altceva oricum sunt 100% ca nu citeste nimeni aia doar 2-3 care sunt mai prosti.