Bună!
Interesantă poveste. Uite cum ai putea proceda...
1)O tragi de mână şi o duci într-un loc unde puteţi discută şi îi dai o palmă apoi îi zici tot ce te nemulţumeşte şi la final ''Trezeste-te la realitate!''
2)O laşi să stea în prostia ei pentru că într-un final tot ea o să aibă de suferit, tot ea o să-şi dea seamă că a greşit.
Este a flirta nu a filtra. In prim. rand. 2 : e o ingamfata, 3: e varza 4: ii miros picioarele 5 : nu o baga in seama si las-o sa te caute ea mai tarziu cand o sa aiba nevoie de tine.
Ellena, cel mai bine ar fi sa ii intorci favorul. Cat despre baietii care o plac, sunt niste ratati din cauza ca plac o fata doar pentru ca arata bine.
O ingamfata nu merita ostenela si nici macar nervii cuiva. Cand se crede deja o "printesa" e cam greu sa o aduci cu picioarele pe pamant.
Fiind cea mai buna prietena a ta inteleg ca nu poti ramane indiferenta acestor schimbari dar exista un lucru si i se spune "mascarea sentimentelor". Cel mai bine ar fi sa o tratezi ca si cum i-ai fi cu mult superioara. Invata sa ai orgoliul tau si sa nu iti pese, pentru ca dupa o perioada de timp ea va fi cea care va avea nevoie de tine. Asta e fara indoiala.Lucrurile nu vor merge "ca unse" pentru ca intr-o prietenie multe lucruri nu se uita iar consecintele apar in momentele in care prietenia voastra atarna de un fir de ata.
Daca ea nu isi schimba comportamentul, inseamna ca deja nu mai gandeste la fel. Fiecare fata are un moment sau chiar mai multe in care se gandeste ca exista doar ea. Unele chiar exagereaza, iar altele prefer sa tina asta in ele.
Mai sunt si oamenii, care o observa, iar cand momentul de a lega o prietenie va veni, nimeni nu o va alege pe ea. De la momentul ala va incepe sa realizeze ca nu a facut decat sa piarda timpul si sa se dea in spectacol, si inca unul de prost gust.
Daca ii spui ca este o ingamfata si vei incerca sa o trezesti la realitate, nu va functiona, insa daca este tratata asa cum si ea ii trateaza pe ceilalti, probabil ca isi va da seama de greselile facute, si chiar daca nu va inceta imediat, pe parcursul timpului o va face.
Buna! trebuie sa i spui ca daca se comporta asa viata trece pe langa ea si o sa ajunga in ultimul hal! ea o sa aiba iubiti dar spune-i sa se gandeasca! iubiti acea o vor vrea doar pentru aventuri, fiindca nu o vad ca pe o fata serioasa(cuminte).si baieti au mii si mii de iubite dar pana la urma vor o fata cu care sa stea toata viata.cine o va alege pe ea? oamenii isi fac deja o parere despre ea. sper ca te-am ajutat :*
Uite.nu trebuie sa o trezesti tu la realitate. exact asa am avut si eu o prietena care tot pe sefa o facea si vorbea cu mine de parca eram sluga ei uneori.si ne-am cam certat si nu mai vorbesc c u ea.isi va da seama cand va fi mai mare.nu ai cum sa o trezesti la realitate.cand va merge la facultate sau liceu nu va cunoaste pe nimeni si va vedea ca la cum se comporta nu va mai avea prieteni.va avea foarte mult de recuperat si asa.nu trebuie tu sa ii faci nimic.este alegerea ta.stiu ca e prietena ta dar gandeste logic, nu te va asculta in nici un fel! va crede ca esti geloasa pe ea si chiar asa iti va zice.incearca sa te imprietenesti si cu alte fete.nu numai cu ea.ea cred ca vorbeste cu tine numai cand are nevoie de ceva! bafta! funda?
Depinde,ii poti spune motivul despartirii,si ca ar trebui sa isi schimbe comportamentul ca alt fel va ramane singura,nu stiu, asta e parerea mea, eu asa as face.succes:*