| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a întrebat:

Buna kiss...

Cee maii faceeti >big grin

3 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Pai sa o faci sa sufere chiar ar fi cea mai proasta idee. Vorbeste cu ea si zii ca chiar nu ai teaba cu baiatul pe care il place, ca el singur se da la tine. Zii ca tu respecti prietenia si o iubesti ca pe o sora, si ziica nu doresti ca un baiat sa va strice prietenia.Zii ca baieti sunt o gramada, iar prietena cea mai buna e una, si zii ca chiar nu te-ai baga intre ei. Si zii ca chiar daca la-ai placea nu te-ai baga, si ca chiar nu esti vinovata de faptul ca el se da la tine. Lamureste-i, pari convingatoare cum ai facut-o cind ai scris pe TPU aceasta poveste. Arata-i ca tii la ea ca la o sora.

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë explică (pentru Lilia2621):

sad... Ia`m zis asta de 1000 de ori, zice ca ma crede ca si ea ar fi facut la el... Dar dupa potin timp parca uita de toate cuvintele astea straight face Desi eu una nu mai suport crying Nu stiu ce sa mai fac ca sa inteleaga odata cu nu vreau sa ma bag intre ei doi si ca eu tin cu adevarat la ea :-x :* oricum iti multumesc ca m-ai ajutat :*

| Eaeea a răspuns:

Buna:* si eu am patit la fel...eu zic sa vorbeste si cu ea si cu el in acelasi loc.Sa vada ambii cum sta trebuiehappySper ca te-am ajutat:*

Întrebări similare