| banuraluca85 a întrebat:

cei care ati fost clasa a 8 a, va rog sa imi spuneti cum e...e greu? usor? ce e nou?
Dau funda!big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Materiile de examen sunt problema, deci. La romana inveti propozitiile completive, subiective, predicative, circumstantial si asa mai departe. La matematica: cubul, paralelipipedul dreptunghic, piramide, conul, cilindrul, la care ai formule pentru aria bazei, aria laterala, aria totala si volum, pe care eu deja le-am uitat! Bafta!

6 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Chimia e noua sau cred ca din clasa a 7 se baga, nu mai stiu sigur. E mai greuț iti dai seama dar nu foarte.happy

| banuraluca85 explică (pentru AtateaConditii):

Chimia e din a 7 a.Ma descurc...problema mica pe la egalat reactiile, da' ma descurc.Ma refer la materiile de examen (romana, matematica), am auzit de geometrie in spatiu...sau ceva de genu'.E grea?

| AtateaConditii a răspuns (pentru banuraluca85):

Nu am fost niciodata buna la matelaughing deci pentru mine e greu.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Dintre toate clasele, clasa a VIII-a e cea mai usoara.

| vocea a răspuns:

Greu usor acum depinde de tine daca iti place este la fel ca in a 7a ce pot sa iti spun este ca e frumos, o sa idi aduci aminte de anul asta peste multa vreme

| byabubu a răspuns:

Deci nu e asa greu. E mai greu dupa mine sa-i asculti pe toti profesorii disperandu-te cu examenele. Axeazate pe materia de examen, oricum media de pe ani conteaza anul acesta scolar cel mai probabil... deloc! In plus nu cred ca e nimic! BAFTA!