Materiile de examen sunt problema, deci. La romana inveti propozitiile completive, subiective, predicative, circumstantial si asa mai departe. La matematica: cubul, paralelipipedul dreptunghic, piramide, conul, cilindrul, la care ai formule pentru aria bazei, aria laterala, aria totala si volum, pe care eu deja le-am uitat! Bafta!
Chimia e noua sau cred ca din clasa a 7 se baga, nu mai stiu sigur. E mai greuț iti dai seama dar nu foarte.
Chimia e din a 7 a.Ma descurc...problema mica pe la egalat reactiile, da' ma descurc.Ma refer la materiile de examen (romana, matematica), am auzit de geometrie in spatiu...sau ceva de genu'.E grea?
Nu am fost niciodata buna la mate deci pentru mine e greu.
Greu usor acum depinde de tine daca iti place este la fel ca in a 7a ce pot sa iti spun este ca e frumos, o sa idi aduci aminte de anul asta peste multa vreme
Deci nu e asa greu. E mai greu dupa mine sa-i asculti pe toti profesorii disperandu-te cu examenele. Axeazate pe materia de examen, oricum media de pe ani conteaza anul acesta scolar cel mai probabil... deloc! In plus nu cred ca e nimic! BAFTA!