| BelieveinMagic a întrebat:

happy Cei\Cele care treceti maine in clasa a 9 a, aveti emotii? ( eu am si nu stiu cum sa scap de ele altfel nu o sa pot sa articulez nimic in fata noilor mei colegi worried)

Răspuns Câştigător
| gyovany95 a răspuns:

Salut... s pentru mine e primul an de liceu si sa fiu sincer si mie mii foarte frica dar mnoh, emotia trece acolo si o sa te descurci cu noii tai colegi, cel putin asa sper. gandeste-te ca la un nou inceput fii dezinvolta si incearca sa fii t insuti nu ai ce pierde si incearca sa faci o imresie cat ma buna pentru ca primul semestru e echivalent cu restul celor 4 clase. nu e greu doar fi sigura pe tine, gandeste-te ca esti mult mai buna ca tot ce e acolo (si asta e o realitate)... emotii poate sunt dar sunt acle emotii in gen ce clasa, cum, cu cine, unde, disearanici n. o sa poti dorm fluturashismug dar dupa ec adormi ai un somn atat de adanc s dimineata nici 1 stres. daca nu te deranjeaza ce profil ai?

7 răspunsuri:
| BubuLina999 a răspuns:

Buna.sora mea are niste emotii imense.seara trecuta am facut bagajul impreuna si imi povestea lucruri despre liceu. dar daca vrei sa nu mai fi emotinoata incearca sa pasesti pragul cu increderte si ai sa vezi ca totul va fi bine. fiecare o sa treaca prin emotia si aglomeratia liceului. atunci cand pasesti spre un nou drum unde nu prea cunosti pe nimani si unde trebuie sa sa. ti croiesti un rost. o sa iti faci prieteni. eu iti doresc succesc la liceu, din toate punctele de vedere. pwpici ...si incredere.

| Jorj a răspuns:

Du-te acolo si cand spune sa te prezinti sau alea alea taci... si toata lumea te va tine minte. Am glumit evident, nu ai de ce sa ai emotii, doar iti vei schimba colegii si profesorii, iar daca nu ii stii asta nu inseamna ca sunt mai rai mai perseverenti etc., du-te mandra in clasa a 9a, cea mai buna boboaca.

| BelieveinMagic explică:

Economic

| BelieveinMagic explică:

Multumesc mult :*

| abstractlove a răspuns:

Si eu incep maine liceul si pot spune ca am multe emotiibig grin dar o sa fie binebig grin parerea meabig grin... peste 2 saptamani o sa radem toti care trecem acum in clasa a 9-a de cate emotii avem acumlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi pozitie ca si tine, si am emotii multe, mai ales ca aflu in ce clasa am fost pusa abia inainte sau chiar dupa festivitatea de deschidere, ceea ce e super naspa.asa ca emotiile mele sunt si mai mari, astept sa vad in ce clasa sunt.Trebuie sa fii tu insati, sa zambesti, sa fii naturala.Nu trebuie sa pretinzi a fi cineva diferit.asa o sa faci o impresie buna.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, eu nu mai pot de emotii. Simt ca plesnesc. Nu stiu la ce diriginte sa ma duc, la ce colegi, nu stiu pe nimeni, in clase cum o sa fie, profesorii cine stie cum sunt, colegii de asemenea. Diseara e clar ca nu dorm. Cred ca e cel mai nasol sa fi a9a. La mine in liceu, se obisnuieste "botezul". Si cand mai afli si despre dirigintele tau ca nu e chiar ce ai numi un "profesor de pus la rana"...parca nici foame nu iti mai elaughing. Acum macar nu stam prost cu dieta. Sper oricum ca totul sa fie bine si sa nu ma ratacesc. Succes mainehappy!