Nu am citit chiar tot, dar din prima propozitie iti pot spune ceva : oamenii au doua fete si din interes te vand asa ca nu poti avea cam in nimeni incredere fie fata sau baiat
Prieteniile intre doua fete si intre 2 baieti sunt slabe
Crezi ca baiatul ala ar fi trecut peste interesul lui pentru prietenul cel mai bun? Respectiv o fata sa renunte la un baiat pentru prietena cea mai buna?
O prietenie faina mai bine ar fi intre o fata si un baiat, care sa tina.Si bineinteles excluzand ideea ca unul din ei sa se indragosteasca.Nu vei avea surpriza ca el ca baiat sa se dea la baiatul care iti place si invers
Deci prietenia nu imi exista. Exista doar incercari de pritenie, care adesea se sfarsesc sa zicem "tragic". Si tuturor ni se intampla sa ne pierdem, rand pe rand cate un amic sau BFF.
Viata e grae si este mai bine sa o petreci cu un amic altaturi, adr decat cu un tradator, mai bine singur
Asa este
Tie: multa bAfTHa!`
Pai...treaba sta asa:B crede ca T ii este prieten dar el nu stie ca T il face pe la spate.Stii am auzit de multe ori propozitia ca,, noi baietii nu ne certam niciodat din cauza unei fete''...in fine, dar se pare ca T nu are aceeasi parere. Faptul ca T a facut obsesie pentru fata asta nu este bine mai ales ca este iubita celui mai bun prieten al lui. Daca ar fi fost un prieten adevarat ar fi inteles ca trebuie sa o repecte si pe ea si pe el. Daca a spus prostiile pe care le-a spus fetei aleaia mie mi se pare ca nu este un prieten bun.
In ultima vreme nu mai poti avea incredere in nimeni. Poate ar trebui sa nu te atasezi prea tare de unele persoane pentru ca nu stii niciodata cand te poate rani intr'un mod cu totul lipsit de respect... Dar asa sunt facuti oamenii...:]