anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna cf as vrea sa va povestesc o poveste si sa imi spuneti parerea voastra acum un an de zile am cunoscut un baiat pe nume bogdan dar problema era ca el are 19 ani si eu doar 15 ani. a inceput sa imi placa de el sa iesi afara la poarta si verisoara mea de seama cu mine s-a combinat cu cel mai bun prieten al lui asa ca a vorbit cu el sa se combine cu mine. stiam ce au facut dar totusi am stat cu el pentru ca il placeam (toate chestiile astea sau intamplat la tara )iar dupa chestiiile astea am plecat la bucurestii. am plans dupa el foarte mult vb pe mess destul de mult dar. am facut tot felul de lucruri prostesti (ma taiam de ex.). vara urmatoare am placat iar la tara si iar am inceput sa iesim afara.am uitat sa va spun ca el a avut o (relatie de un an cu o fata andreea de 15 anii care dupa despartire lor cu fiecare fata cuu care se combina el incerca sa ii departa ) dupa a fost cu o fata georgiana cu care sa certat din cauza andreei. afara ieseam la poarta in fiecare seara cu andreea georgiana foste prietene de ale lui si se duce cand la una cand la alta vene la mine glumeam se preocupade mine seara vb pe mess...si mia recunoscut ca ma place si pe mine la miljoc intre amika si iubita. dar cand a plecat andreea la mare el s-a combinat cu georgiana as vvrea sa ma descarc si sa va cer o parere crdeti ca mai are sens sa ma cvontiui prietenia cu el si poat il voi cucerii pentru ca il voi iubi toaata viata. am uittat sa va spun ca in sectembrie vine in bucuresti la facultate daca vvreti sa vb id meu este zzz_si_love si daca nu ati inteles ceva intrebatima vreau in sfat va rog...si dc credeti ca atunci cand aud numele lui mi se intaresc sfarcurile?

3 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Pofitm?straight face ti se intaresc?straight face partea asta chiar nu o intelegstraight face

| Mihaela_3187 a răspuns:

Hey! Daca el e asa nu te merita! Am si eu asa o prietena.,Deci arata-i lui ca esti indiferenta de el si nu zimbi cand il vezi nici nu te uita la el mergi de parca nu l-ai vazut,o sa plangi un pic dar asa e cel mai bine! El stie ca tu il iubesti la nebunie si profita de asta el. Incearca sa vezi mai multi baieti nu e unu in lume! Evita-l! Crede-ma asta e calea ce buna, daca nu faci asa, vei suferi mai mult mai tirziu cand el te va lasa. Mai bine tu ii dai papucii sa cazi tu fraiera si o sa suferi o luna maxim dar o sa-l uiti! O sa vezi ca merge!

| zambetultau a răspuns:

Nici eu nu inteleg