In caz de impacare, a doua despartire care va urma va fi si mai dureroasa. Ai ales atunci, fara el, nu te intoarce acum.
Daca el chiar te vrea inapoi, va renunta la prietena lui si nu te va cauta pe ascuns. Sunteti nehotarati si va purtati imatur. Fii corecta fata de prietenul actual mai ales, nu-l amagi si nu te minti. Asumati-va responsabilitatea deciziilor, traiti cu ele si nu va uitati peste umar.
De fapt nu am avut incotro pentru ca ne despartea distanta
Este o vorba; unde ai scuipat odata nu mai lingi! asa ca lasa-l si vezi-ti de viitor.
Eu nu ma iau dupa vb in primul rand si cum ar trebui sa imi vad de viitor?
Buna, cel care a raspuns mai sus, a vrut doar sa iti dea un sfat! daca nu ai nevoie de sfaturi, de ce ai mai pus intrebarea?
Are perfecta dreptate, fi dura si nu mai linge unde ai scuipat! el are o relatie, tu o ai pe a ta si gata! iti place sa traiesti asa? sa iti bati joc si de prietenul tau si de tine? nu cred ca baiatul care e langa tine merita tot ceea ce ii faci, nu te-ai gandit ca el poate te iubeste si tu iti bati joc de el? ti-ar place sa faca si el asa cum faci tu? nu prea cred!
incearca sa rupi legatura cu acel ionut, nu are nici un drept sa iti ceara socoteala ca nu vrei sa te intalnesti cu el, pentru ca nu mai sunteti impreuna si nu are nici un drept asupra ta! daca vrei sa fi fericita, rupe legatura cu el, chiar daca te suna, nu ii rasp, da-i ignore de pe mess si stergel de pe fb daca aveti si gata! vezi-ti de viitorul tau alaturi de iubitul tau si lasa-l pe el cu viata lui!
Da stiu asa ar trebui sa fac poate ca imi bat joc de actualu iubit dar eu tin la ionut si el tine la mine situatia e complicata crede-ma nici acutalu iubit nu e usa de biserica
Atunci spune-i lui ionut sa isi lase prietena, il lasi si tu pe al tau si va combinati! nu faceti asa ceva pe la spatele lor, pentru ca la fel o sa se intoarca roata si o sa suferiti si voi!
De asta imi este frica sincer sa nu se intoarca roata ce naspa e viata asta! ma gandesc ca saptamana viitoare o sa ma intalnesc cu ionut pe ascuns si trebuie sa il mint pe iubi simt ca am cv pe inima! dar si cu el ma cert mereu a fost frumos la inceput dar acum s-a cam stricat
Pai vezi? gandeste-te ca trebuie s il minti pe al tau prieten, nu ti se pare ca o sa te mustre constiinta dupa? cum o sa il mai privesti in ochi?
Ai doua optiuni, termini cu actualul si incepi iar cu ionut, sau termini cu ionut si iti vezi de viata ta cu actualul, si ai face bine sa te hotarasti repede!
Inca ceva, poate certurile voastre provin si din faptul ca tie iti sta gandul la ionut, si prietenul tau simte asta!
Plus ca orice relatie are suisuri si coborasuri, nu poate sa fie totul roz ca la inceput! trebuie sa mai fie si cate o cearta!
Nu e de mustrare de constiinta ca nici el nu e deloc usa de biserica crede-ma.da am doua obtiuni foarte proaste sincer... poate mi-ar fi frica si de ce va alege ionut mai departe.nu pot alege si eu pentru el!