Buna!
Pai dau drumu la muzica cat pot eu de tare(ma rog, cat poate DVD'u:))Si pana nu imi bag vecinii in teava nu ma opresc(bine, nu ma opresc nici atunci da ma rog:-J). Intru pe blogul:
www.WarAndRiot.blogspot.com si incep sa scriu.Ma mai uit la o statistica, mai citesc un comentariu. Apoi intru pe diferite site'uri de "mondenitati"daca se pot numii asa "divele" de carton din ziua de azi.Ma rog, nu stric atmosfera:))Asta in timp ce sare PopCornu' prin cuptor.Chestia asta imi ia cam 2 ore. Dupa aia mai repet o coregrafie a unui dans pe care as vrea eu sa fac ceva interesant:))Adica ma pun putin in miscare ca sa nu anchilozez pe scaun.Asta imi mai ia cam o ora. Dupa aceea iau o plansa cateva acuarele sau ulei, dupa caz:-? o pensula mare si una mica si imi las inspiratia sa curga. Asta in timp ce sfaraie ceaiu' pe foc si in casti Bon Jovi, Guns N'Roses sau AC/DC urla ca nebunii.Treaba asta o mai fac cam o ora. Dupa aceia mai trag o fuga pe blog sa vad ce impresii au lasat oamenii. Iar apoi scot catelu' afara si mai trag cu coada ochiului dupa baieti draguti=))))
Bye, bye
www.WarAndRiot.blogspot.com
Poi...eu ori rasp. pe intrebari pe TPU(cum fac acum:d), stau pe mess vb ca cineva si ask muzica.
Funda?
Ne pierdem timpul pe'afara. daca e urat stam in casa pe mess. ascultam o muzica.dormim.vorbim la telefon cu cei dragi / prieteni etc.
nu stiu ce'ti place tie cel mai mult sa faci?
poate ne plictisim impreuna :p. te pup :* !
Cand ma plyktysesk...nu stiu...deobicei eu deschid comp-ul si intru pe ce site-uri vreau sau pe jocuri ca sa imi distraga atentia si concentrarea si asa timpul zbooooaaara.