| Aadaa a întrebat:

Buna Chiar nu stiu ce sa fac si cum sa reactionez...A 3 foarte bune preietene(marog).2 dintre ele sunt mult mai apropiate si incerc sa o corupa si pe a 3 a. Cele 2 merge la mall, in oras, cu mine nu vor sa stea in banca sau in excursii, mai nou toate 3. Nu tot timpul ..Nu pare evident dar eu mi-am dat seama.Pe 2 dintre ele le cunos de cand sunt mica. Ele au bani eu nu, plus ca am si parintii divortati si tata nu vorbeste cu mine.Eu le consider cele mai bune prietene si cred ca si ele.Dar nu este frumos ce fac, sa ma minta si sa se ascunda, mi-ar placea sa imi spuna pe fata. Si azi. dupa ore 2 dintre ele vorbeau si cea dea 3 ma tinea pe mine de vorba sa nu aflu.Din cate am auzit cred ca voiau sa mearga la una acasa.Ele stau la dreapta de scola foarte aproape, iar eu in partea stanga..Asa ca am vrut sa vad ce fac si am zis ca merg si eu in dreapta.In momentul acel cand au vazut ca nu au cum sa faca, una dintre ele a zis ca a uitat ceva la scola crezand ca eu plec. asa ca eu m-am enervat si cred ca am zis ceva de genul
: Hai bine, lasati-ma! Si nu stiu daca am reactionat bine? Ce sa fac in continuare si cum sa reactionez? Ce sa le spun?

CEL mai bun si cel mai convigator raspuns promit FUNDA! :*

4 răspunsuri:
| Roxana121 a răspuns:

Buna! Sfatu meu pentru tine este sa intrerupi, prietenia falsa cu cele 3 duduie.
Nu e corect si nici nu e normal, sa vorbeasca in spatele tau.
Te ignora iar tu pui botu, si crezi toate porcarile lor. Cautati de treaba si gasesteti alte amice, nu neaparat din clasa ta. happy

| OkAyAn a răspuns:

Bun
In primul rand cred ca cea de a 3 prietena nu stie cum sa se inparta intre voi si dupa cu ai sp se pare ca pana la urma sa "alaturat" celorlante 2 prietene!
In al doilea rand celelalte 2 dupa cum ai povestit nu prea par foarte apropiate de tine si probabil ca s-a distantat de tine din cauza unei suparari, certari sau ceva de genu.
Probabil le-ai suparat cu ceva sau nu-ti mai vor sa-ti fie prietene!
Si ce ar trebui sa faci:
-incearca sa le mai dai o sansa
-daca fac tot ca cum ai spus mai sus incearca sa vorbesti cu ele pare ca nu va fi o rezolvare dar uneori ajuta foarte mult sa lamuriti problemele!
-daca nici asa nu vezolvi lucrurile si se comporta la fel inseamna ca ar trebui sa iti casesti alti prietenii caci astfel de prieteni nu se pot numi prieteni!
In concluzie incearca sa vorbesti cu ele sa le spui ce te deranjeaza si daca nu merge treci pe langa ele!
Si inca ceva care ar trebui sa ti minte intodeauna sa nu te increzi in ceva inainte de al/ a o testa!
Multa Bafta! Incontinuare!

| fana1fp a răspuns:

Deci eu iti spun sa porti o discutie serioasa cu ele.Te duci la ele si le spui fara minciuni caci va mintiti singure toate.L e spui ca daca nu se simt bine in preajma ta sa spuna, iar daca vrei sa fiemai cu perdea spune-le caci daca vor sa stea si singure sa zica nu sa se ascunda.Tu decizi dar nu prea cred ca merita sa vorbesti frumos dupa ce ai descris tu.Am incercat sa te ajut dar nu sunt in pielea ta.Succes!

| Own3r a răspuns:

Cel mai bine e sa intrerupi orice prietenie cu ele.
Cred ca sunt false si se folosesc de tine.