Ai putea incepe prin a-l AMANA. Te suna sa iesi: "Ba, is cu mama si o ajut la ceva"/"Ba, am de facut x/y/z". Il amani cu iesirile si revederile pana i se taie omului sa te mai cheme sa va vedeti. Eu asa am scapat de o persoana toxica din viata mea. Persoana respectiva s-a saturat sa stea singur si si-a facut alti prieteni asemenea lui si relatia dintre noi de prietenie s-a racit si asa am pierdut orice legatura. Prin simplul fapt ca il amani, te scuzi, te tragi pe c*r pe roamneste.
Să înveți să spui nu, unica soluție. Chiar și unui prieten poți să îi spui nu.
Poti merge la politie sa-l reclami pentru droguri (cea mai usoara metoda) sau spune-i ca nu mai ai bani (cand o sa vada ca nu mai ai bani, o sa te paraseasca el pe tine), si cu asta basta, ai scapat de el
Daca ii explici ce ai spus tu aici e suficient. Dar nu asa... ca la prosti sa ii explici. Ii explici frumos odata, ca i-ai dat bani si nu ia mai dat inapoi si ca la fel de bine cum poate face el, poti sa faci si tu, e firesc.
Cu frica nu rezolvi nimic.
Spune-i că nu îi mai dai nici un ban și că nu vrei să îi mai fii prieten iar dacă nu te lasă în pace îl denunți la poliție.
Poți să vorbești și cu părinții tăi să știe ce probleme ai, în felul acesta o să știe cum să te ajute.
AnaGabitza95 întreabă:
anonim_4396 întreabă: