| Andrreachiriac a întrebat:

Cine are chef si timp sa imi asculte povestea, ii multumesc!
deci.Totul a inceput acum o luna la scoala, deci nici nu ne cunosteam, pana cand trebuia sa facem o excursie timp de 3 zile. Bun, deci. a trecut si acele 3 zile, si in ultima seara am facut o petrecere [discoteca mai bine spus] bun, ne-am distrat a fost foarte frumos, intr-adevar, apoi a venit baiatul respectiv si m-a invitat la dans, eu l-am refuzat, deoarece nu prea imi place sa dansez >:", so... a trecut si ultima zi, apoi trebuia sa ne intoarcem inapoi la scoala. A 2. a zi la scoala, cand am intrat la ore, deci ma privea ore in sir toata ziua si imi zambea, mi-am dat seama de prima data ca ma place. okay, am ajuns acasa dupa scoala si am inceput sa vorbim pe facebook :pe. si atunci m-a intrebat daca am prieten, si daca stiu ca ma place, eu i-am zis "Da", am observat, si m-a intrebat daca putem sa fim impreuna, i-am zis "Nu, e prea devreme nici nu ne cunoastem, mai asteptam..." Dupa cateva zile a inceput sa imi spuna ca ma iubeste foarte mult, si nu intelege de ce eu il refuz :\
A trecut tot asa timp de o luna, eu refuzand sa fim impreuna, practic refuzam sa cred ca ma iubeste, desi imi demonstra asta. Intr-o zi mi-a propus sa ne intalnim, okay, am acceptat, am vorbit despre noi, a zis ca ma iubeste si ca trebuie sa il cred, mi-a si demonstrat asta, si a vrut sa ma sarute, eu bineinteles nu l-am lasat. El mi-a demonstrat ca ma iubeste prin faptul ca zi de zi vorbeam pe net cu el, la scoala ma privea non-stop, imi zambea, cand vorbea cu mine era in culmea fericirii, tot timpul se gandea la mine, deci pur si simplu eu am simtit ca e adevarat ceea ce simte, dar.nu stiu, nu stiu ce simt eu :\ e iubire, e doar o atractie thinking nu stiu, desi pot sa spun ca acum chiar simt cu adevarat ca sunt indragostita de el, nu am mai simtit ceea ce simt pentru el pentru nimeni altcineva. pe. s eu am 14 ani puppy dog eyes si el peste 18 :\ e o mare diferenta, stiu, dar ce simte el pentru mine nu pot sa exprim! ceva sfaturii, va rog!sad

3 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Iubirea n-are varsta, dar tot ai grija cu ce fel de persoana te pui.

Nevermind, la avrstra lui are in cap doar sex, cunoaste=l pentru a demonstra ca nu e asa, si atunci vei stii daca e potrivit.

| Andrreachiriac explică:

P.S el e musulman.thinking

| Lockheart a răspuns:

Dupa parerea mea nu conteaza varsta dar baiatul respectiv s-a cam grabit sa te intrebe daca vrei sa fi cu el. Daca esti sigura de ceea ce simti atunci spune-i si puteti fi impreuna dar ai mare grija pentru ca el sa nu isi bata joc de tine.