| budeanu a întrebat:

cine are metin2gx, imi poate spune dc nu merge, il am instalat de o luna si nu merge imi zice eroare la servar

131 răspunsuri:
| cmsp a răspuns:

Da idilul de mess ca sa iti zic

| cmsp a răspuns:

Da idiul de mess ca sa iti pot zice

| narzboi a răspuns:

Nici mie nu-mi merge am cautat pe toate site-urile si tot n-am inteles
daca afla cineva cum sa fac plzzzzzzzzz si va rog sa ma ajutati

| narzboi a răspuns:

Eu l-am instalat si l-am instalat cu varul meu ca 28 ani si a facut facultatea de calculatoare si e GM pe sagitta daca nu ma credeti :d
da nu merge da error si creca sa-l descarc de pe alt sait

| KINGOFREDSV3 a răspuns:

Poi eroarea e cand sunt multi playeri si u nu ai loc...sau poate ai loc dar iti da tot kick-uri din minut in minut

| KINGOFREDSV3 a răspuns:

Poi e eroare deci sunt multi playeri ...asa...ca u nu ai loc sau daca ai loc in joc te scoate tot din minut in minut (scoaterile astea se num. kick-uri) big grin

| nicuburs9 a răspuns:

Sunt prea multi in joc sunt cam 7. 972. 999 de jucatori dar mai e o luna pana sa se faca si in plus eu detin jocu si o sa incerc sa-l fac ok nr meu de telefon e 0766539569

| tavi99boss a răspuns:

La mine cand ma inregistrez pe metin2gx accesez linkul si zice ca nu-i valabil linkul

| metin2gx_8202 a răspuns:

Eu am metin2gx dar nu stiu cum sa il fac sa mearga incarca sa il dezinstaleziwinking

| naumlaurentiumihai a răspuns:

Stiu eu raspunsul.Ai instalat new launcher? Daca nu il downloadezi de pe download new launcher, il instezi exact in fisierul unde ai metin2gx si dupa aia dai yes to all si dupa ce s-a terminat intri pe ch1.Ar trebuii sa mearga

| Alinwhait a răspuns:

Trebe sa intri unde l-ai instalat si sa dai pe metin 2 client