Bloody Mary este o legenda.Se zice ca daca ii rostesti numele de 3 ori in timp ce te uiti intr-o oglinda vine si te ucide.Nu te teme unele persoane au facut asta si sunt inca in viata
Multumesc, fiindca am facut un test pe un site si era o intrebare : ce se intampla daca rostesti numele Bloody Mary de 3 ori si nu s-a intamplat nimic dar dupa tot am senzatia ca e cineva in spatele meu.
Legenda spune ca o femeie numită Mary a avut un accident teribil. A decedat în urma hemoragiei rănilor care au desfigurat-o, ultima imagine a feţei sale obligând-o la chinuri veşnice. De atunci, spiritul ei diabolic bântuie mai ales în lumea oglinzilor, dorind să-i îngrozească pe toţi cei care sunt în viaţă.
Sa sti caa am auzit si eu de rahatul asta cica sa zici pe la ora 12 noaptea 3 sau 10 ori bloody mary si te omoara dar eu am zis de zeci si sute de ori si nu s-a intamplat nimic nai de ce sa te temi
Este un film numit : bloody mary.In acel film era vorba de 1 fata care a zis in oglinda de trei ori: I belive in bloody mary. si a omorato. eu te sfatuiesc sa nu mai crezi toate porcariile sau daca chiar asa te sperie, nu te uita la filme horror.