| Anonimasimpla a întrebat:

Buna cine este de acord cu mine.Eu cred ca baietii care cauta fete pe net,si nu in realitate de fapt au multe defecte,probleme de socializare,comportament,etc,si asa ei considera ca pe net le este mai usor sa agate,deoarece pot sa spuna orice despre ei,pot minti,ca sa impresioneze fetele,si asa se lauda, si aici nu vorbesc doar de cocalari.Voi ce ziceti? De ce exista asa comoditate?

Răspuns Câştigător
| ares8 a răspuns:

Buna!
Nu in toate cazurile. E adevarat ca din spatele unui monitor se pot spune multe si tocmai de asta se si spune ca relatiile de la distanta nu merg.
Totusi, mai sunt si cazuri cand, dupa anumite suferinte un suflet singur cauta alinare. Alinarea de la un strain e uneori mult mai buna decat de la cineva apropiat de la care o astepti si nu mai vine... Si poate consta chiar si numai in cateva cuvinte sincere si frumoase.
Asadar termenul de "comoditate" mi se pare relativ.
Numai bine!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E mai relaxant sa vorbesti pe net decat in persoana inainte sa stabilesti o intalnire

| gedanken a răspuns:

Le cauta pe internet, dar nu tot ar trebui sa se intalneasca si in realitate? Ar putea sa te minta si in fata, nu este nevoie de un ecran ca sa poata sa faca asta. Acum toti avem defecte, nimeni nu este fara pata si nu cred ca ei ar avea defecte peste masura. Poate vor ceva nou, poate vor sa-si largeasca orizonturile, poate vor sa socializeze cu cat mai multe persoane si din diverse colturi ale lumii. Nu stiu daca cineva sta si agata doar pe internet. Poate persoanele mai timide percep asta ca pe un prim pas, dar mai devreme sau mai tarziu tot or sa aiba parte de o conversatie fata in fata. Acum majoritatea prefera internetul in locul unei iesiri in aer liber asa ca "evolutia" asta ar trebui sa fie pe masura, nu?