Chiar nu am nici o idee cine este A si sunt foarte curioasa. Despre fete...cel mai mult imi place Hanna, e foarte draguta si zapacita. Spencer a inceput sa fie aiurea, desi e desteapta si foarte descurcareata.
Pai, nu prea stiu ce sa cred. 45% cred ca e Toby... Si imi place cel mai mult de Hanna. Ma regasesc putin in ea. Sunt o combinatie de Hanna si Spencer. Dar Hanna ma inspira:atitudinea, deciziile.
Buna! Ma numar si eu printre fericitii fani
Nici macar nu am citit cartile, am auzit pe net ca e un serial super si am inceput sa ma uit, m-a fascinat din primul episod!
A este o echipa, in primul rand. Membri ar fi ceva de genul ( poate ca nu toti, dar eu zic asa, in mare ) : Mona, Toby, Wren, Maggie, Shana, Melissa, CeCe ( desi nu stiu ce-ar putea avea CeCe cu fetele, dar pare suspecta! ). Red Coat e ori Alison, care indiferent de situatie e in viata, sau Jenna.
Dintre fete : Hanna mi se pare un pic pitzi ( nu vreau sa jignesc nicio faana, sincer, e doar parerea mea ).
Inainte, Spencer era favorita mea, dar acum, doar imi place.
Favoritele mele, nu ma pot decide intre ele, sunt Emily si Aria. Emily are cel mai frumos corp si e cea mai frumoasa la fata, dar ma deranjaza enoooorm ca e lesbi. Aria avea cel mai frumos iubit, pe Ezra, pana s-a despartit de el ( ), si e cea mai amuzanta si cea mai bine imbracata.
Ca si "cuplu" de fete, SPARIA mi se pare ca au cea mai buna chimie
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: