anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine imi da informatii despre Bridgit Mendler are funda!

Răspuns Câştigător
| alinanicoleta99 a răspuns:

Bridgit Claire Mendler (born December 18, 1992) is an American actress, musician and songwriter. She is best known for her lead role as Teddy Duncan on the Disney Channel Original Series Good Luck Charlie and her recurring role as Juliet Van Heusen on Wizards of Waverly Place. She has also appeared in Labor Pains, Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel, Beverly Hills Chihuahua 2, starred in the Disney Channel Original Movie Lemonade Mouth, and the upcoming RollerCoaster Tycoon. She has since ventured into music, having signed with Hollywood Records, and will be releasing her debut studio album in 2012. (pe engleza)Acelasi text p romana :

Bridgit Claire Mendler (născut la 18 decembrie 1992) este o actrita americana, muzician şi compozitor. Ea este cel mai bine cunoscut pentru rolul ei de plumb, Teddy Duncan de pe Disney Channel Original Series Good Luck Charlie şi rolul ei recurente ca Julieta Van Heusen pe Wizards of Waverly Place. Ea are, de asemenea, a apărut în Labor Pains, Alvin and the Chipmunks: Agora, Beverly Hills Chihuahua 2, a jucat in Disney Channel Original Movie Limonada Mouth, şi viitoarea RollerCoaster Tycoon. Ea are de la aventurat in muzica, care au semnat cu casa de discuri Hollywood, şi va fi lansat albumul ei de debut studio în 2012.

2 răspunsuri:
| StreetDancer a răspuns:

Buna!
Bridgit Mendler s-a nascut la 18 decembrie 1992 in Washington DC, USA.
Numele ei mijlociu este Claire. ( Bridgit Claire Mendler)
Are 1, 68 m.
Mancarea ei preferata este sushi si ciocolata
Are un frate mai mic pe nume Nick.
Ea este o actrita fiind foarte cunoscuta dupa serialul bafta Charlie si cantareata.

Sper ca te-am ajutat!

| Cristian3 a răspuns:

Bridgit Claire Mendler este născută in Washington, DC SUA la 18 decembrie 1992. Bridgit este o actriţă americană, cântăreaţă şi muziciana. Este cunoscuta cel mai bine pentru rolul Teddy Duncan din serialul Disney Good Luck Charlie şi rolul Julieta Van Heusen din Wizards of Waverly Place. sper ca te-am ajutat.

Întrebări similare