Stiinte sociale: clasa a 9 a logica a 10 a psihologie, a 11 a economie si sociologie iar a 12 a filosofie.
La cealalta intrebare ii las pe cei de la acel profil!
Stiintele sociale se bazeaza pe istorie, romana, sunt cam 4 ore pe saptamana din fiecare, + mate, engleza, franceza, etc
La stiintele naturii se bazeaza pe biologie, fizica, chimie... cam astea sunt cele mai multe.
De ce nu alegi mate-info? Ai mai multe oprtunitati pentru facultati de la acest profil. Bafta! :*
Profilul stiinte sociale se bazeaza mult pe romana, engleza, franceza, istorie, geografie, logica (clasa a9a), psihologie ( a10a), economie (a 11a) si filozofie (a 12 a)
La stiinte ale naturii vei face multa mate, biologie, chimie, fizica, dar si romana.
Profilul stiinte ale naturii e mult mai greu decat stiinte sociale.
Dar daca nu vrei sa devii doctor, acest profil nu iti ofera multe posibilitati.In schimb dupa ce termini stiinte-sociale poti merge la drept, academia de politie, psihologie, filozofie dar si facultati bazate pe mate. Din punctul meu de vedere, daca inca nu stii ce vrei sa faci dupa ce termini liceul, profilul stiinte-sociale este cel mai bun caci faci cate putin din toate.
Cel mai bun profil e de stiinte ale naturii...faci la fel materiile ca si la scoala: 4 ore mate, 4 romana, 3 fizica,2chimie, engleza si inca o limba, si cate una din restu.eu la asta sunt si cred ca e cel mai fain.bafta la admitere
Cel mai bun profil e de stiinte ale naturii... faci la fel materiile ca si la scoala: 4 ore mate, 4 romana, 3 fizica, 2chimie, engleza si inca o limba, si cate una din restul.eu la asta sunt si cred ca e cel mai fain. bafta la admitere... te poti duce pe orice drum de aici, iesi pregatit pentru totu(sorry, da cred ca am postat de 2 ori, nu stiu sigur inca ca nu au aparut rasp)
Oke, cred ca ati inebunit saraca fata ...aici fiecare a incercat sa o atraga spre profilul la care se afla fiecare.SHI eu sunt cam derutat:-s. acum va rog spuneti-mi si mie care dintre aceste 2 profile este mai bun si dc ati facut aceasta alegere.
(ar avea vreun rost sa intru la mate-info? stiu ca e mai tare ca aman2 celelalte dar am auzit ca e cam grew acest profil)...
astept raspuns
Multumesc!:*
Sunt la stiinte sociale accentul se pune pe romana istorie si geogarfie pentru ca la teza e optional istorie/geografie engleza... in clasa a 9a logica in clasa a 10a psihologie si antreprenoriala in clasa a 11a economie si sociologie plus un optional de obicei la pshihanalitica si in a 12a filosofie
la profilul stiinte ale naturii: ceea ce stiu ca se pune foarye mult accent pe fizica si chimie si bineinteles matematica
anonim_4396 întreabă: