| Anonima_7412 a întrebat:

Buna cine imi poate spune foarte detaliat ce trebuie sa fac in Lady Popular. Va rog am deja un cont dar nu stiu cum sa fac bani, nu stiu cum sa-mi cresc iq-ul va rog. dau orice (cine raspunde la aceasta intrebare sa-mi spuna ce doreste)

Răspuns Câştigător
| Smileee a răspuns:

Bună.

Am să îţi explic cât pot de bine :

-ca să avansezi în joc, trebuie sa completezi anumite scopuri. ( ca să vezi scopurile dai pe "Domnişoara mea" si la "Scopuri" )

-banii îi poţi obţine jucând jocuri, punând-o la mună, de la iubit ( pentru a avea iubit mergi in "Oraş" si la "Disco" ) şi de la Mytery.

-în joc există diamante, pe care le obţii cumpărândul-e cu bani reali ( în joc se poate avansa fără probleme şi fără diamante ), la 100 de zile de joc, când iţi dă 200 diamante ( 1 diamant = 90 $, pe care îi poţi schimba in bani ) sau la Mystery

-IQ-ul îl poţi obţine jucând joculeţe, la bibliotecă sau la Mystery

-poţi avea un apartament, la fel ca în viaţa reala ( poţi cumpara sau închiria... mergi in "Oraş" si în "Agenţie imobiliară" ), pe care să îl decorezi.

-domnişoara ta moare dacă greutatea ei slabeşte ( greutatea ideală este de 57 kg ) şi dacă nu o hraneşti ( mergi la "Piaţă" şi cumperi mancare ), putând-o reînvia dând 10% din puncte sau o sumă de bani.

-domnişoara ta trebuie să arate bine, aşa că o poţi îmbrăca ( mergi la "Mall" ), farda, schimba coafura si să o duci la solariu.( ai voie doar o singura dată pe zi să mergi la solariu )

-la profilul tău ai "Rating", adică domnişoarele peste lv. 10 te pot vota, iar in funcţie de voturi, 3 domnişoare ajung in fiecare miercuri pe podium.

Dacă mai ai întrebări legate de joc, poţi să-mi trimiţi un mesaj la privat şi te ajut.

1 răspuns:
| DroGuleTz a răspuns:

Buna Claudia
Iti spon eu cu mare placere ca sa faci bani trebuie sa mucesti si sa ai un iubit care iti da bani pe fiecare zi in functie de lvl 50 dolari la lvl 1, 2, 3, 4, 7 apoi poti sa-ti faci altul de la 7 care iti da 100 de dolari si tot asa daca joci 100 de zile iti da 200 de diamnte care le poti transforma in multi bani iq il faci ducandute la biblioteca cate 15 minute si iti da iq sau cand te duci in mall e un butik mysterios care iti da multe lucruri pentru 100 de dolari big grin pup dolce sper ca te-am ajutat PaPa fundita?puppy dog eyes