| Did3 a întrebat:

Cine imi poate spune semnificatia acestui vis:^^ Deci eram impreuna cu prietenele mele si dansam, iar apoi au venit multi baieti dintre care m-a sarutat pe frunte si mi-a spus ceva...^^pe acel baiat il iubesc dar el nu stie...Ma puteti ajuta?:* pup!

Răspuns Câştigător
| Adison a răspuns:

Probabil ca te-ai gandit tu inainte sa adormi la el si d-aia l-ai visat. In cazul meu cand visez ceva mi se intampla invers, de exemplu visez ca la o lucrare am luat nota mare, iau nota mica in realitate si viceversa. Nu cred ca poate sa insemne nimic special doar ca l-ai visat. Daca visai pe altcineva ca te saruta pe frunte si-ti zice ceva nu cred ca puneai mare pret pe vis...Esti curioasa de semnificatia visului pentru ca in el a aparut baiatul acela...In rest nu cred ca are vreo semnificatie anume. Daca ar fi sa te asemeni cu mine probabil ca baiatul acela nu te va saruta prea curand straight face.

3 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Eu una te-as sfatui sa nu crezi in vise. uneori, ele ne arata ceea ce poate vrem sa ni se intample(am patit-o si eu).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visul acela semnifica ceea ce.ti doresti tu. Pentru ca acest vis sa devina realitate ar fi bine sa vorbesti cu baiatul respectiv, poate te place si el si nu a avut curaj sa.ti spuna happy

| DonPablo_6423 a răspuns:

S-a demonstrat ca atunci cand te gandesti foarte mult la o persoana subconstientul nu mai poate "asimila" acele impulsuri si uite asa il visezi noapte, pur si simplu subconstientul incearca sa te satisfaca. In concluzie, nici o semnificatie doar un vis banal :*