In primul rand sunt niste idioti ca ti-au facut asta.Sunt milioane de fete in lumea asta si el ales sa se combine tocmai cu "cea mai buna prietena" a ta! Daca iti era prietena adevarata nu se combina cu el.Stiu ca e greu,dar incearca sa uiti,timpul vindeca tot.
Du-te la shopping,cumpara-ti ceea ce-ti place,fa poze,du-te in excursii pentru a cunoaste oameni si locuri noi, fa-ti prietene noi, da petreceri. Ocupa-ti timpul pentru a uita de gelozie.
Te-am pupat si sa ai grija de tine!
In primul rand aia nu se mai poate numi cea mai buna prietena, baga-l fata e unde a venit plimbate-te distreza-te viata e frumoasa:X, afemeiatu ala a fost doar un tren care a trecut prin gara ta
Incearca sa iti pastrezi calmul...sau sa te distragi cand ii vezi impreuna funda?
Pai uitate la filme de comedie fai ce iti place tie si ce te distreaza cel mai mult du`te in parc asculta muzica etc... funda?
Pai vorbeste si tu cu asa zisa ta prietena si daca ea chiar iti e prietena te va intelege si nu va mai sta cu el. Mai conteaza si motivul pentru care v-ati despartit; daca e din vina lui inseamna ca nu te-a meritat. un sfat...incearca sa stai cat mai departe de el
Mai, sincer sa iti spun si eu am trecut prin asa ceva si nu poti scapa de gelozie, singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este, acela, sa incerci sa treci peste despartire si sa eviti sa il vezi o perioada mai lunga de timp si inceraca sa iti faci alt prieten ca singura nu vei reusi sa il uiti (stiu din propie experienta).
Crystal2004 întreabă: