| roxyana03 a întrebat:

Buna
cine ma ajuta si pe minecrying
MAM desp de prieten acum 1 luna.
Vreau sa-l uit
dar nu pot
in fine
Acuma el sta cu cea mai buna prietena a mea.
Azi i-am vazut impreuna
Eram asa de Geloasa, sunt asa de geloasacrying
Cum sa nu mai fiiu geloasa?
Nu vreau sa`mi fac alt prieten, vreau sa ma distrez singura
Cina imi da niste sfaturii sa nu mai fiu asa de geloasa. DAU
FUNDA+VOTcrying

Răspuns Câştigător
| redrosegirl a răspuns:

In primul rand sunt niste idioti ca ti-au facut asta.Sunt milioane de fete in lumea asta si el ales sa se combine tocmai cu "cea mai buna prietena" a ta! Daca iti era prietena adevarata nu se combina cu el.Stiu ca e greu,dar incearca sa uiti,timpul vindeca tot.
Du-te la shopping,cumpara-ti ceea ce-ti place,fa poze,du-te in excursii pentru a cunoaste oameni si locuri noi, fa-ti prietene noi, da petreceri. Ocupa-ti timpul pentru a uita de gelozie.
Te-am pupat si sa ai grija de tine!

5 răspunsuri:
| marina11 a răspuns:

Incearca sa iti pastrezi calmul...sau sa te distragi cand ii vezi impreuna funda?

| DeeaBlondiii a răspuns:

In primul rand aia nu se mai poate numi cea mai buna prietena, baga-l fata e unde a venit plimbate-te distreza-te viata e frumoasa:X, afemeiatu ala a fost doar un tren care a trecut prin gara taoh go on

| alexa_2699 a răspuns:

Pai uitate la filme de comedie fai ce iti place tie si ce te distreaza cel mai mult du`te in parc asculta muzica etc... funda?

| alina_2542 a răspuns:

Mai, sincer sa iti spun si eu am trecut prin asa ceva si nu poti scapa de gelozie, singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este, acela, sa incerci sa treci peste despartire si sa eviti sa il vezi o perioada mai lunga de timp si inceraca sa iti faci alt prieten ca singura nu vei reusi sa il uiti (stiu din propie experienta).

| Anonim_1796 a răspuns:

Pai vorbeste si tu cu asa zisa ta prietena si daca ea chiar iti e prietena te va intelege si nu va mai sta cu el. Mai conteaza si motivul pentru care v-ati despartit; daca e din vina lui inseamna ca nu te-a meritat. un sfat...incearca sa stai cat mai departe de el happy