Buna!
-.in lumea voastra noi zambim neconditionat`. Mereu impreuna ca o poveste cu un final neterminat`!
-. asta-s eu n-am ce sa fac`. am vazut ce fete iti plac`. nu-mi voi da ochii peste cap`. nu pot fii cum ai visat`.!
-. cele mai inteligente minti actioneaza inainte`. !
-. ador ca sunt mai micat decat tine `. ador ca ma simt in singuranta langa tine`. ador fiecare atingere`. te ador pe tine`. >. nici nas incerca`. sa iubesc pe altcineva`. !
-. Si cand vine vorba de iubire`. Baby spune-le ca ma ai pe mine`!
-. daca n-ar fi el `. Nimic nu ar mai fii`. fara el nu pot trai`!
-.inspira mult talent`. in privire are magnet`. cum ai putea sa nu-i vorbesti`[-x. ochii aia caprui sa nu-i iubesti`:O ?
-. orinde ai fi`. orinde te-ai afla`. nu vreai decat o domnisoara care sa semene cu ea`.!
-. if hold my hand`. i will take you away`. my heart beats like drum``!
-. pentru ca nu are rost sa crezi in ce a fost`!
-. era doar un vis devenit realitate`!
-. chiar daca zambetul tau dureaza pentru o clipa`. tu stii ca in spatele lui au fost mii de amintiri vii`!
-. eO sunt o simpla stea printre stele`. sunt o fata printre fete`. dar ce ma face deosebita`. e dragostea ta fara ea nu asi straluci asa`.
-. cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea stind ca e si a ta`.
-. o sa ramana amintir blocate in ochii nostri goi`. ca se invarte ceasul si nimeni nul da inapoi`.
-. sunama si da-mi o veste despre tine`. sa-mi spui ca ma iubesti mi-e dor de tine`.
-. desii par cuminte`. imi place indecent `. n-am niciun sentiment`.
-. sentinementele nu se sterg rapid din sufletul meu`.
-. formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim`. cheamama si o sa vin`.
-. stii ca viata e ca zarul `! se rostogoleste.`! cine e ma prost ala se parleste`!
-. mama ce copila ce tupeu`:O. cu ochii cu picioare`. te-am bagat in pat apoi la reaminare`.
-. Buzele mele ochii mei deschisi i-am lasat pentru mine baby ai cazut in pacat delicios`.
-. sentimentul nu dispare ca o vacanta de vara`. uneori e mai naciv ca fumul tras din tigara` .
-. Si de dimineata cine apare la mine la usa cu flori`. Si-ti spune iarta-ma papusa`.
-. imi aduc aminte cat de mult ma iubea `. Cand spunea Frate! nu pot traii fara ea`.
-. fetele au inceput sa faca ce vor`! totul e show `! shii baieti vorr din nou`.
-. si acasa a ei Oo stiu de fata cuminte ce joaca bine teatru si pe amn2 ii minte`.
-.si cand lumea se va darama va ramane EA`.
-. sunt mereu in miscare si nu mi-a ardeti la stilul ascuns ca n-ati fost voi asa sus niciodata`.
-. acum ecoul tau spune asa`: chiar daca ascuzi tie dor de ea` .
-. spuneai ca totul e trecator si a 2-ua zii vzi Doamne va.intalniti intamplator`.
-. tot ce ai auzit de mine nu-i adevarat`. hai lasa-ma pe mine sa-ti arat cu adevarat`.
sper ca te-am ajutat!
Succes!
printz3sa întreabă: